Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

eria86,

Jeśli śledzisz wątek to dobrze wiesz, że bonusy są okresowo przydzielane użytkownikom.

Osobiście jestem mile zaskoczony ponieważ dzisiaj linki schodziły jak świeże bułeczki :) Jak by się coś ruszyło ...;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

okresowo sa przydzielane to wiem, ale dlaczego moj okres trwa miesiac? ; o

fajnie byłoby też gdyby ilość podstron dla danej strony, które widzę w zakładce sprzedaż linków pokrywała się z tym co znajduję dla tej samej strony w zakładce zakup linków.

@Elliot: ja to zainstalowałem na SMF i działa ale teraz już nie pamiętam co i jak :)

Sprawdź tak:

/smf/Themes/twój_theme/index.template.php

szukas zmiejsca gdzie chcesz wstawić i ładujesz:

include_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/prolink.php'); (pliki są w kat. głównym)

a linki wyświetlasz prolink_getLinks();

Tylko uważaj gdzie to ładujesz bo SMF ma beznadziejny system tych szablonów, wyświetla ogromne bloki przez echo ''

Zrobiłem tak jak mówisz, ale niestety link testowy się nie wyświetla ;/

Panowie,

fakt, że linki się sprzedają i jesteście zadowoleni bardzo nas cieszy. Staramy się inwestować maksimum czasu i wszelkie możliwe środki by giełda prężnie się rozwijała.

Arve-lek,

tak jest. Linki w jakościowych serwisach schodzą całkiem szybko. Im więcej dodanych serwisów - tym więcej zarobionych środków.

Qlwik,

pracujemy nad tą opcją równolegle z innymi. W tej chwili najwyższy priorytet mają tryby pół-automatycznego / automatycznego zakupu linków. Prace są na finiszu i za chwilę wydamy.

Osprey,

Tak. Na giełdzie można kupić w tej chwili link w serwisie z PR7. Ten serwis ma ponad 40,000 linków przychodzących. Więc niezły power.

Diablotic,

przejrzyj temat, instrukcja instalacji dla vBulletin była umieszczana przez jednego z użytkowników. Może ktoś, kto miał styczność z vBulletin i podpowie Diabloticowi jak przeprowadzić instalację?

widziałem, że i pr7 się pojawiły w dobrej cenie :)

Widać, że system się rozwija.

Jak myślimy o tej samej domenie to przesadzasz że to okazja 440zł/msc to 5000 rocznie. kwota z kosmosu, według mnie. Wogóle linki bardzo drogie - 3-4 razy tyle co na allegro. Zobaczymy czy to się utrzyma

radd26,

nie generalizuj proszę. Masz dziesiątki jakościowych stron PR3-4 w cenie 20-40 pln za link na stronie głównej.

Więc ceny rynkowe.

A link PR7 - to jest raczej dla grubych ryb. Nie oczekiwałbym ceny mniejszej niż obecna. W Polsce PR7 mają takie portale jak WP czy Onet.

Przejzalem temat ale nic na temat instalacji na VB nie znalazlem. Prosil bym o pomoc jak to ogarnac.

Diablotic zadam moje standardowe pytanie:

Czy w pliku prolink*.txt widzisz tego linka testowego?

Jeśli nie, to sprawdź czy masz włączone allow_url_fopen.

Pająkowy blog: https://lasipara.blogspot.com.

Umieść artykuł w portalu https://www.alejka.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności