Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To chyba w obecnej sytuacji nie będzie takie proste.

1. większość potencjalnych wydawców mają u siebie (z tego co pamiętam to chcą wyłączności)

2. osoby które maja ciekawe strony nie są zainteresowane współpracą, gdyż się zraziły

3. konkurencja jest tylko w ich przypadku odnoszę wrażenie, że uwolnienie cen to był strzał w stopę.

• 4 tygodnie później...

Dostałem spam z PiO z reklamą Prolinka i jest napisane:

"3. Wygenerowane środki możesz wypłacić w każdej chwili - 1 minuta" - czyżby coś się zmieniło, że nie trzeba czekać 3 tygodnie na kasę czy po prostu taki chwyt i chodzi o to, że wystarczy minuta, żeby wypełnić podstawowe dane do przelewu :D

Stawiam na drugie...

Dodając serwis zarobisz do 700 PLN w ProLink.pl!

Pamiętaj nowe serwisy to gwarancja jeszcze wyższych zysków.

Zobacz jakie to proste:

1. Zainstaluj kod na swoim serwisie do 1 sierpnia 2013 - 5 minut

2. Propozycje zakupu linków otrzymasz natychmiastowo - 15 minut

3. Wygenerowane środki możesz wypłacić w każdej chwili - 1 minuta

21 minut = nawet 700 PLN. Niemożliwe ? Sprawdź !

Jeżeli nie wiesz jak zainstalować kod - napisz do nas. Nasi specjaliści przeprowadzą bezpłatną instalację.

Generowanie zarobków w ProLink jest niezwykle łatwe i skuteczne. Dołącz do ponad 3400 serwisów, które zarabiają z nami od 3 lat!

Kliknij i odbierz bonus

Serdecznie pozdrawiamy,

zespół ProLink.pl

Nic nie byłoby w tym dziwnego gdyby nie to że zostało wysłane przez to forum i jest kłamstwem ponieważ dodałem serwis i czekam już prawie 3 godziny a serwis dalej oczekuje na indeksacje.

Wszysto co zostało tu zareklamowane i przesłane przez forum PiO jest kłamstwem bo nawet aby wypłacić pieniądze trzeba czekać 21 dni od wystawienia rachunku lub faktury.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Nic nie byłoby w tym dziwnego gdyby nie to że zostało wysłane przez to forum

Biznes is biznes. Zapłacono za reklamę, to i wysłano. Tylko szkoda, że właściciele tego forum nie zaprotestowali, że wysyłają takie pierdoły.

To juz nie pierwszy mailing z PiO watpliwej wiarygodnosci. Byl juz jeden sklep, co nie realizowal zlecen.

560312_377219449000865_245707_n.jpg

jest kłamstwem ponieważ dodałem serwis i czekam już prawie 3 godziny

He he, he he, he he... Nie ma to jak dobry dowcip na początek... dnia... :D

Ale zainstalowałeś kod w 5 minut?

Mnie zastanawia gwarancja "Propozycje zakupu linków otrzymasz natychmiastowo".

Bo w to, że można zarobić "do 700 PLN" oczywiście wierzę - ja więcej nie zarabiam :D

Bo w to, że można zarobić "do 700 PLN" oczywiście wierzę - ja więcej nie zarabiam :D

Odnośnie zarobków to ile miesięcznie wyciągacie ? Ktoś przekroczył próg 700 zł / msc? (pytanie skierowane do osób które posiadają konto w prolink i posiadają zdecydowanie większy potencjał do zarobków -> pomijając linki powyżej 1 zł !)

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Odnośnie zarobków to ile miesięcznie wyciągacie ? Ktoś przekroczył próg 700 zł / msc? (pytanie skierowane do osób które posiadają konto w prolink i posiadają zdecydowanie większy potencjał do zarobków -> pomijając linki powyżej 1 zł !)

Za jedną stronę? :lol2:

Za jedną stronę? :lol2:

Może być ich nawet 1000 :) interesuje mnie fakt czy ktoś przekracza 700 zł /msc/ konto ?

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności