Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak serio ! Nabijasz posty czy udzielasz konstruktywnej odpowiedzi ?

Nie rajcuje mnie nabijanie postów. Odpowiedź miałeś w pytaniu. Ale skoro poziom inteligencji nie pozwala na wyciągnięcie odpowiedzi z pytania retorycznego, to uwaga specjalnie dla Ciebie:

Tak przekraczam tą magiczną granice. Kilkukrotnie.

Tak serio ! Nabijasz posty czy udzielasz konstruktywnej odpowiedzi ?

Nie rajcuje mnie nabijanie postów. Odpowiedź miałeś w pytaniu. Ale skoro poziom inteligencji nie pozwala na wyciągnięcie odpowiedzi z pytania retorycznego, to uwaga specjalnie dla Ciebie:

Tak przekraczam tą magiczną granice. Kilkukrotnie.

O i tyle mi wystarczyło , dziękuje :)

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

A czy ktoś może powiedzieć, czy coś poprawiło się względem supportu? Czy na akceptację nowych stron nadal trzeba czekać tak długo? A może to już sprawniej działa? :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Odnośnie zarobków to ile miesięcznie wyciągacie ? Ktoś przekroczył próg 700 zł / msc? (pytanie skierowane do osób które posiadają konto w prolink i posiadają zdecydowanie większy potencjał do zarobków -> pomijając linki powyżej 1 zł !)

Za jedną stronę? :lol2:

Może być ich nawet 1000 :) interesuje mnie fakt czy ktoś przekracza 700 zł /msc/ konto ?

Da radę grubo ponad 1k za 1 konto do ręki (okolo 60 stron)

A ja mam taką ciekawostkę. Ostatnio zadałem pytanie, jaka liczba linków wg Prolink należy maksymalnie do puli 5% darmowych dla mojego serwisu. Otóż wreszcie otrzymałem odpowiedź (nie od razu oczywiście, najpierw pisali bzdury jak zwykle), że linki dla tej puli nie są wyliczane od faktycznej sumy linków, które mogę sprzedać na aktywnych w serwisie stronach, ale ze wszystkich stron, jakie zostały zaindeksowane przez Prolink, nawet jeśli nie są aktywne, czyli linków na nich sprzedać nie mogę.Jak stwierdził Pan Łukasz Zukowski, przecież stronę cały czas pozycjonuję, ciągle pnie się w rankingach, więc w każdej chwili ilość aktywnych stron może się zmienić na moją korzyść i będę mógł na nich sprzedawać linki.

Jak to wygląda w liczbach? Obecnie w Prolink mogę sprzedać 700 linków, a pula darmowa, jaką wyliczył mi Pan Łukasz, to 1250 linków (mam ponad 4800 nieaktywnych podstron, aktywnych jakieś 150)

Czyli 5% powierzchni reklamowej mojego serwisu przewyższa faktyczną ilość linków, jaką w tej chwili mogę sprzedawac.

Niniejszym wypisuję się z tego gówna, innym pozostawiam do przemyśleń.

Aha, dostałem też raport ze stanem sprzedanych linków na dzień 26 lipca.

Sprzedanych linków: 240

Moje linki: 82

Linki darmowe (własność Prolink):158

Stosunek zarobków: 4:1 dla Prolink

Tanie ogłoszenia motoryzacyjne w otomoto

A ja się zastanawiałem dlaczego mam tyle podstron niezaindeksowanych (12000) a aktywnych tylko 400. Zawsze bez mojej wiedzy można zarobić na moich podstronach na których ja nie mogę zarabiać. Nie dość że dużą prowizję odpalamy im, to jeszcze nas nacinają na sprzedaży linków. Tragedia.

Kiedyś było sprawniej a teraz

Czekam 3 dni :

Oczekuje na akceptację administratora ;(

3 dni to masz się z czego cieszyć.. ja średnio oczekuje 8 dni na akceptacje...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności