Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jasna cholera, zleciłem wypłatę 14-07-2013 i mieli czas regulaminowo do 02-08. Wróciłem do domu po tygodniu nieobecności, a pieniędzy nadal nie ma na koncie, bok mi raz odpisał, że mają problemy z bankiem i pieniądze miały być na wczoraj ale żadnych zmian nie widać. Napisałem drugi raz i jestem ciekaw czy będzie jakaś reakcja czy może po prostu będę musiał wystawić nowy rachunek bo mają tam taki bałagan. No chyba, że zaczynają się problemy z wypłacalnością i jest to gra na czas ale akurat w to bym wątpił bo jest to suma poniżej 100 złotych.

admin.banner.jpg

Tak czytam często narzekania, że nie płacą na czas. Chyba jestem jakoś wyróżniony, bo mi zawsze idealnie płacą ostatniego dnia - równo w termin płatności.

Myślę, że większy problem taki, iż nadal nikt nie ma pojęcia jak naliczają te dzienne stawki... Tu jest czarna magia, nie może być taki porządek jak np. w Linkolo, gdzie tyle ile ma się danego dnia zapisać tyle jest kasy co do grosza?

powodu trudnosci z pieniędzmi prezes wstrzymał wszelkie platności

Nie straszcie, właśnie przedłużam domeny witryn zaindeksowanych w Prolinku... :D

To jest totalna kpina.. Na akceptacje jednej strony czekam już 3 tydzień i nadal nic...

oni mają sezon urlopowy zawsze jak trzeba udzielać trudnych odpowiedzi lub akceptować serwisy, dziwne

Ja myślę że tam nie pracuje obecnie więcej niż 1 osoba...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

A ja właśnie ostatnio miałem problemy z jednym z serwisów i kilka wiszących akceptacji i udało się po jednym mailu załatwić bez problemu. tak więc support na poziomie pracowników jest ok.

Natomiast wypłata niezrealizowana od 18-07 sobie wisi... Albo komuś wisi...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności