Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwią mnie te problemy z wypłatami, bo przecież oni najpierw przyjmują wpłaty od pozycjonerów, więc mają kasę z góry. Teraz mają takie lichwiarskie prowizje, więc tylko część z tych wpłat muszą nam oddawać.

Niekoniecznie - mają jeszcze trochę kosztów - utrzymanie systemu, wynagrodzenia + haracze dla państwa, marketing, promocje dla pozycjonerów, które pożerają zysk (a do niektórych może i dopłacają - nie wiem, bo nie śledzę tematu), pewnie jeszcze wiele innych, o których teraz zapomniałem.

Podobno to, podobno tamto, podobno sramto...

Fakty są takie. Koszty mają takie samo jak wszyscy. Prowizje przeogromne. Jeśli faktycznie mają problemy z płynnością finansową, to tylko i wyłącznie z powodu nieudolnego zarządzania. Przecież Prolink w obecnym wydaniu z obecnym regulaminem i obecną bazą wydawców (baranów), to kura znosząca złote jaja.

Ja tam stawiam jedynie na celowe wydłużanie wypłat celem obrotu "nieswoimi" pieniędzmi.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności