Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Od 21 dni, zgodnych z regulaminem. I zamiast rzucać się na forum, po prostu do nich napisz prośbę, o zaległą wypłatę.

Pisałem do nich i dopiero dzisiaj dostałem odpowiedź. Było to już po napisaniu posta na forum, ale co ciekawe także po wysłaniu kolejnego maila tym razem z informacją, że naliczę odsetki. Wypłata ma pojawić się na koncie w przeciagu paru dniu.

Strony na wordpressie na zamówienie

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie dostalem wyplaty nigdy.

dostalem kilka wspanialych maili od sympatycznych Pan z obiecankami ale oplaty za linki - nigdy.

emitowalem linki przez dosyc dlugi czas na kilku stronach z pr.

przykra sprawa.

nie dostalem wyplaty nigdy.

Ciekawe.

A rachunki wysłałeś?

Linki się wyświetlały?

Nie masz ich w jakiejś stopce albo cuś?

Ile czekasz od wysłania rachunku?

A rachunki wysłałem ladnych pare miesiecy temu

Linki się wyświetlały

juz nie czekam.

Poza lekkimi poślizgami problemu nigdy z kasą nie było. Jeśli faktycznie zleciłeś przelew, wysłałeś dokument i nie było żadnej informacji z ich strony nt. powodu nie przyjęcia faktury/rachunku, to koniecznie powinieneś zadzwonić do nich - tak jest najprościej, najszybciej i najbardziej konkretnie. Jeśli jest jakikolwiek problem - to telefon.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności