Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jak było w tamtym miesiącu tak jest i dzisiaj, jaśnie wielmożny Pan Prezes musi znowu zaakceptować wypłatę w banku i może jutro, a może w poniedziałek. Nie wiem o co chodzi z tym jego magicznym guzikiem, może w Boga się bawi ale zaczynają mnie już te przesunięcia denerwować. Kiedyś wypłacali ostatniego dnia, no nie było siły żeby wcześniej to zrobili ale było to zgodne z regulaminem więc po prostu czekałem. Teraz to można zacząć robić zakłady bo może się okaże, że magiczny guzik zostanie naciśnięty we środę. Naprawdę, zastanawia mnie to jak można tak prowadzić firmę...

admin.banner.jpg

Są tacy prezesi, zapewniam cię że dobrze żyją... Co do prolinka - no cóż trzeba częściej wypłacać kasę żeby zminimalizować straty kiedy prezesowi np. się odechce naciskać guzik...

leci zatem przelew.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ogólnie jest jakiś globalny problem - nalicza mniej, nie dodaje zaakceptowanych linków. Przyjrzyjcie się dokładnie czy u Was nie jest podobnie, bo tak naprawdę to nie mamy żadnej kontroli nad tym co się dzieje :/

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Mam pytanie czy u Was też była pula linków nie płatnych, to znaczy okazało się że mam 1100 linków sprzedanych i z tego podobno 600 to linki darmowe. Niby w regulminie może być 5% linków bezpłatnych u mnie wyszło ponad 50%?

ja sobie wyliczyłem że jakby bylo faktycznie 5% darmowych, to powinienem mieć z 800zł mc.

Mam pytanie czy u Was też była pula linków nie płatnych, to znaczy okazało się że mam 1100 linków sprzedanych i z tego podobno 600 to linki darmowe. Niby w regulminie może być 5% linków bezpłatnych u mnie wyszło ponad 50%?

ja sobie wyliczyłem że jakby bylo faktycznie 5% darmowych, to powinienem mieć z 800zł mc.

Przypomnę moją historię uświadamiania działań Prolink:

"A ja mam taką ciekawostkę. Ostatnio zadałem pytanie, jaka liczba linków wg Prolink należy maksymalnie do puli 5% darmowych dla mojego serwisu. Otóż wreszcie otrzymałem odpowiedź (nie od razu oczywiście, najpierw pisali bzdury jak zwykle), że linki dla tej puli nie są wyliczane od faktycznej sumy linków, które mogę sprzedać na aktywnych w serwisie stronach, ale ze wszystkich stron, jakie zostały zaindeksowane przez Prolink, nawet jeśli nie są aktywne, czyli linków na nich sprzedać nie mogę.Jak stwierdził Pan Łukasz Zukowski, przecież stronę cały czas pozycjonuję, ciągle pnie się w rankingach, więc w każdej chwili ilość aktywnych stron może się zmienić na moją korzyść i będę mógł na nich sprzedawać linki.

Jak to wygląda w liczbach? Obecnie w Prolink mogę sprzedać 700 linków, a pula darmowa, jaką wyliczył mi Pan Łukasz, to 1250 linków (mam ponad 4800 nieaktywnych podstron, aktywnych jakieś 150)

Czyli 5% powierzchni reklamowej mojego serwisu przewyższa faktyczną ilość linków, jaką w tej chwili mogę sprzedawac.

Niniejszym wypisuję się z tego gówna, innym pozostawiam do przemyśleń."

Tanie ogłoszenia motoryzacyjne w otomoto

Pytanie z drugiej strony, nadal widzę ten sam błąd po 7-ej stronie zakupów zostaję wyrzucony do strony głównej wyszukiwania i wszystkie wybrane do zakupów linki znikają. Czy to takie trudne zapisywanie sesji wyszukiwania klientów? Gdyby taki sklep internetowy miał co chwilę gubić koszyk zakupów.

przecież ich kontrahent dokonuje przedłpłaty na ich konto..

No właśnie. Ciężko im pieniądze oddać, skoro mają na koncie. To się dzieje, że Prolink robi sobie kredytowanie kosztem wydawców. Wydłużenie terminu płatności również jest żartem, bo wypłaty można się spodziewać dopiero po wielokrotnych monitach.

Zajmuję się tworzeniem stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności