Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Bestek,

Zgodnie z Waszymi sugestiami postaramy się oznaczać jakoś linki darmowe. Tak, aby po ich akceptacji byłyo wiadomo które to.

Wydaje mi się, że zmiana oznaczania pobieranych przez Was linków, przy których aktualnie pokazuje się cena jakbyśmy za nie zarabiali nie powinna chyba wynikać sugestii użytkowników ale wewnętrznej potrzeby systemu aby był on przejrzysty i nie wprowadzał nas w błąd.

Jak już tak rozmawiamy to chciałem jeszcze zapytać o sytuację, w której podłączam do systemu stronę która posiada np. 100 podstron, ale tylko 5 ze względu na odpowiedni PR zostaje włączonych do systemu.

Czy zatem te 5% jest liczonych od 100 podstron, więc możecie zabrać mi te 5 podstron które jest w systemie i nie będę miał możliwości sprzedaży ani jednego linka czy 5% liczone jest od podstron które zostały włączone do systemu?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ponawiam pytanie do Prolinka:

Jak już tak rozmawiamy to chciałem jeszcze zapytać o sytuację, w której podłączam do systemu stronę która posiada np. 100 podstron, ale tylko 5 ze względu na odpowiedni PR zostaje włączonych do systemu.

Czy zatem te 5% jest liczonych od 100 podstron, więc możecie zabrać mi te 5 podstron które jest w systemie i nie będę miał możliwości sprzedaży ani jednego linka czy 5% liczone jest od podstron które zostały włączone do systemu?

Bestek,

Zgodnie z Waszymi sugestiami postaramy się oznaczać jakoś linki darmowe. Tak, aby po ich akceptacji byłyo wiadomo które to.

a będzie widać w już zakupionych będzie tak żeby mozna było zrezygnować? więcej filtrów mi nie potrzeba ;)

przecież jak nagle wydawcy zobaczą, które linki są darmowe to będą z nich rezygnować lub nie będą ich w ogóle akceptować i przychód ProLinka znacząco spadnie.

Coś czuję, że gdzieś jest haczyk lub szykuje się zmiana regulaminu :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Bestek,

Zgodnie z regulaminem możemy wykorzystać maksymalnie 5 procent powierzchni całego serwisu Wydawcy. Oczywiście jeśli witryna w systemie ma tylko 5 dostępnych stron nie wykorzystamy ich wszystkich na darmowe linki pozbawiając możliwości zarabiania.

seolution,

wypłaty zostały już zrealizowane.

Z naszych obserwacji wynika, że miała miejsce aktualizacja PR. Zauważyliście to po swoich domenach?

Ok, dzięki za odpowiedź, właśnie chodziło mi o uzyskanie potwierdzenia, że dodam stronę to czy Wy zabierzecie mi wszystkie miejscówki, które zostały przyjęte do systemu i nie będę miał na czym zarabiać.

PR rzeczywiście dzisiaj został zaktualizowany,.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności