Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Jak długo po wgraniu plików i wklejeniu kodów trzeba czekać na pojawienie sie przy serwisie (do tej pory o statusie "oczekujący na instalację") linka "sprawdź instalację"?

up, dzięki, ale nie jarzę.

To znaczy jestem na podstronie "sprzedaż linków". Druga kolumna to "status" i w przypadku innych stron miałem tam aktywny link "sprawdź instalację". W przypadku nowo dodanej strony mam nadal "oczekuje na instalację" mimo zainstalowania wszystkiego. Jak kliknę na serwis to przechodzę ma podstronę "ustawienia serwisu", tam nie ma co klikać.

Jak kliknę na serwis to przechodzę ma podstronę "ustawienia serwisu", tam nie ma co klikać.

Jest co klikać. Masz tam na samym dole "Usuń serwis z giełdy" i "Sprawdź poprawność instalacji" napisane na niebiesko. Jeśli jesteś ślepy to musisz wiedzieć, że jest taki magiczny przycisk Ctrl + F.

Kocham Polskę

Jak to jest? przysyłają email że link został zaakceptowany, wchodzę na dana stronę w sumie kilka, a linków nie ma?

Najwidoczniej pliki txt z linkami nie są zaktualizowane na tych stronach.

Moja sytuacja: zaakceptowałem linki 27.12 rano i 28.12 wieczorem. Pojawiły się na stronie dopiero dzisiaj po 1 w nocy, gdy "coś" (bot?) zaktualizowało plik TXT.

Mi się tłumaczono okresem świątecznym, ale co mnie to interesuje, skoro Regulamin stanowi jasno -> 21 dni to i tak przesada, nie wiem co w tym czasie z tym robią, ale na myśl przychodzi tylko jedno. Od 8.12 mieli dużo czasu.

W 14 dni się nie wyrabiali, a teraz nawet 21 dni to dla nich za mało.. Chyba słabo u nich z finansami, jak nie mają na symboliczną wypłatę.

Jak to jest, że niektórzy potrafią wypłacić pieniądze w 24h a dla innych 504h to mało.

No ale co tam, zawsze przyjdzie większa kwota, razem z odsetkami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności