Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

eloy,

"Maksymalny czas wstrzymania wypłaty to 30 dni. Po tym czasie - w razie braku rozwiązania przez Wydawcę ewentualnych problemów - wypłata nie zostanie zrealizowana a Wydawcy nie będą przysługiwały z tego tytułu jakiekolwiek roszczenia."

Zgodnie z regulaminem Wydawca ma za zadanie dbanie o poprawne funkcjonowanie serwisu. Ten punkt jest zabezpieczeniem w przypadku, gdy Wydawca nie reaguję na zgłaszane przez Nas błędy lub z jakiś przyczyn nie chce naprawić emisji linków.

Bestek,

Po wejściu w życie nowego regulaminu będą respektowane wszystkie jego punkty.

Bart.,

Nazwa "Prośby o wypłaty" została zmieniona.

pyzdera,

Dzięki za cenne uwagi.

Jak najbardziej myślimy nad odejściem od przyjmowania serwisów do systemu na podstawie PR jeżeli nie będzie on już aktualizowany.

Pula 5 % liczona jest od całej powierzchni serwisu.

TheMatthew173,

Proszę o maila w sprawie instalacji. Instalacje są wykonywane na bieżąco. Pytanie czy mamy całkowicie zająć się instalacją? Jeżeli tak potrzebujemy dane dostępowe.

bunitas,

Jeżeli linki wyświetlają się prawidłowo wypłata zostanie zrealizowana.

Od prawie dwóch tygodni nie mam płatności (termin: 29 grudnia). Na moje pytania e-mailowe w końcu dostałem odpowiedź:

"Dostałam informację od księgowości, że wypłata została przekazana do realizacji do Banku jednak Bank wstrzymuje nam przelew. Staramy się zweryfikować sytuację."

Znaczy - są niewypłacalni? ;-)

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

Pisałem, dzwoniłem i serwis dalej wisi z "Oczekuje na indeksacje" ;) a w sumie dodałem go w momencie powstania prolinka, nie zadziałało, usunąłem go (co wymagało interwencji w prolinku) i dodałem ponownie 2013-11-21 16:08:12. Po jakimś czasie wysłałem wiadomość że wisi, tydzień temu dzwoniłem, że wisi. I dalej sobie wisi :D

dymna.jpg

Bank wstrzymuje nam przelew. Staramy się zweryfikować sytuację

Moja podpowiedź -> brak środków na koncie.

Środki na koncie są... ale Pana Prezesa... pewnie procentują jako lokaty... a my przecież, plebs zadowalający się groszami, może poczekać...

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

A ja czekam na wyraźne oznaczenie linków "darmowych" wg regulaminu, o których wielokrotnie była mowa.

Ponieważ właśnie zaakceptowałem drugi link, który wygląda na własny link LeadBullet.

Pierwszy był do wywiadu z ich prezesem, drugi - do Nextcontent.

Podpisuję się pod tym, chociaż zapewne nie będą chcieli tego wprowadzić. Uświadomienie użytkownikom serwisów, ile z tej puli nie jest na rękę LB, ale pewnie skończyłoby się na tym że ponarzekamy i zostaniemy. Człowiek częściej się zastanawia i widzi, jaka część jest zabierana wtedy gdy ma mało podstron i linków w systemie, a kwota należności jest mniejsza niż licząc link x 1 grosz ;)

A propos płatności - też dostałam z duuużym opóźnieniem.

Od prawie dwóch tygodni nie mam płatności (termin: 29 grudnia). Na moje pytania e-mailowe w końcu dostałem odpowiedź:

"Dostałam informację od księgowości, że wypłata została przekazana do realizacji do Banku jednak Bank wstrzymuje nam przelew. Staramy się zweryfikować sytuację."

Znaczy - są niewypłacalni? ;-)

Pociesze Cię , nie jesteś sam :) ja czekam od 27 grudnia -> otrzymałem taka samą odpowiedź od obsługi :)

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Otrzymał ktoś ostatnio jakąś wypłatę z Prolinka ? Pytam, bo do dotychczasowych poślizgów 7 dniowych zdążyłem się przyzwyczaić, jednak już 14 dniowe zaczynają mnie niepokoić i nie wiem czy to tylko u mnie ? :( -> linki się prawidłowo wyświetlają :)

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności