Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymał ktoś ostatnio jakąś wypłatę z Prolinka ? Pytam, bo do dotychczasowych poślizgów 7 dniowych zdążyłem się przyzwyczaić, jednak już 14 dniowe zaczynają mnie niepokoić i nie wiem czy to tylko u mnie ? :( -> linki się prawidłowo wyświetlają :)

Wygląda na to, że nikomu nie przelewają.

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja to sie tylko dziwie Xanowi. Przecież jak by postąpił jak np. w operatorach telefonów komórkowych - premia za przejście np. 30 % więcej za linki przez 3 miechy to prolink upada. A wtedy Ci którzy nie przeszli - przechodzą po "normalnych stawkach" I wilk syty i owca cała a prolinka ni ma :)

Z wypłatami jest wszystko ok. Proszę się nie martwić niedługo pieniądze będą na waszych kontach.

wedrowiec,

Prosimy o informacje drogą mailową jakiego serwisu dotyczy problem. Sytuacja zostanie rozwiązana.

elsajko,

Jeżeli problem będzie nadal występował prosimy o zgłoszenie na maila. Nie zanotowaliśmy żadnych problemów z działaniem systemu.

Otrzymał ktoś ostatnio jakąś wypłatę z Prolinka ? Pytam, bo do dotychczasowych poślizgów 7 dniowych zdążyłem się przyzwyczaić, jednak już 14 dniowe zaczynają mnie niepokoić

Od prawie dwóch tygodni nie mam płatności

A propos płatności - też dostałam z duuużym opóźnieniem.

Z wypłatami jest wszystko ok.

Rzeczywiście.

U mnie była ciekawa sytuacja. Kilka dni temu moja domena została zaakceptowana w prolinku i już następnego dnia zostało sprzedanych blisko 150 linków!

Każdy link od ok 50 gr do 1.60zł, szybka kalkulacja= powinnem zarabiać minimum 3łz dziennie a przez kolejne dni z domeny mam tylko 4 grosze. Wysyłam więc maila z informacją o błędzie na domenie. Dzisiaj otrzymuję maila że jest wszytsko ok bo te linki pochodzą z puli 5% dla prolinka :)

Co prawda większość z nich zostałą skasowana ale niesmak pozostał.

Przecież tu nie chodzi abyśmy my zarabiali tylko oni. Przykładowo robią promocję wydaj 100 zł a my kupimy ci linki ale oni nie kupią u ciebie tylko wykorzystają te 5%. Klient kasę wydał oni zarobili a ty ani grosza.

Mam sprzedane 300 linków licząc po najniższej cenie 0.60gr to jest 180 zł miesięcznie a ja dostaję 50 zł. Świetny biznes dla prolinka 130 zł w suchym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności