Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

przejrzałem sobie z ciekawosci linki dla jednego serwisu moto...nigdy nie akceptuje linków nietematycznych więc jak sądzę linki w stylu grzybica penisa to własnie pula prolinka wstawiona bez mojej zgody i co gorsza nie mozna tego usunac?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

linki mozna sobie chyba samemu przejrzec w plikach generowanych przez prolinka.

mnie najbardziej w polityce prolinka smieszy to, ze sami sobie strzelaja w kolano ta grzybica penisa i wrzucaniem darmowych linkow na strony wydawcow. kto o zdrowych myslach doda na takich zasadach do systemu strone na ktorej mu zalezy? z drugiej strony, pewnie jest cala masa leszczy, ktorzy nawet nie maja o tym zielonego pojecia i daja sie rabac na tych 5%:)

linki mozna sobie chyba samemu przejrzec w plikach generowanych przez prolinka.

Acha, a jak rozpoznasz że to link z puli 5% ?

@Bart. - jak znam Prolinka, na pewno cię skasują za usunięcie :)

Przy okazji - trochę się strona prolinka sypie teraz...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

A czy jak usunę taki darmowy link, KTÓRY W SYSTEMIE JEST OZNACZONY JAKO NORMALNIE PŁATNY, to czy przypadkiem też mi nie zabiorą kasy za jego usunięcie ?

na szczęście nie.Ja usunąłęm wszystkie linki z owego serwisu i ucieło mi jedynie 1.6zł, bo tyle bym dostawał miesięcznie za 144 linki

Co 2 dni mam taką akcję że do owej domeny mam do akceptacji nawet 180 linków i jak łatwo się domyślić wszytskie są darmowymi linkami.

Bezsensowna polityka prolink jeżeli chodzi o przydział darmowych linków. Nie lepiej kosztem tych linków zwiększyć prowizję, przynajmniej byłoby wszytsko jasne więc i mniej narzekania użytkowników? Pod tym względem podoba mi się seopilot. Wszytsko jasne i klarowne. Gdyby nie tak rażąco niskie stawki za serwisy przeniósłbym już wszystkie tam strony.

Wszystkie linki (zarówno płatne jak i darmowe) są akceptowane przez Wydawców.

Przepraszam, ale ja nie akceptuję i nigdy nie akceptowałem darmowych linków.

Wszystkie linki pokazywane do akceptacji są oznaczone jako płatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności