Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni spadly u mnie zarobki co mnie nieco zdziwilo. W zwiazku z tym, ze zbliza sie dzien wyplaty zarobkow sprawdzilem stan linkow.

Nagle okazalo sie ze kilkanaście linkow na stronie sie rzekomo nie wyswietla. Podczas gdy nic takiego nie ma miejsca.

Albo macie jakis problem z robotem, albo celowo lecicie w kulki. Prosze o przygladniecie sie problemowi.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@detsamis, to nie jest oficjalny kanał kontaktu z Leadbullet.

Na stronie ich masz podane.

bok@prolink.pl

lub listownie za potwierdzeniem odbioru :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

W piątek minął termin wypłaty za kolejny rachunek u mnie. Oczywiście - pieniędzy na koncie nie ma. Zapytałem o przyczynę, czekam na odpowiedź.

- Problemy z bankiem - już było.

- Nie wyświetlają się wszystkie linki - ściemniać w ten sposób już nie da rady, bo było

- natłok pracy i nie ma czasu na przelewy - też było.

- wg księgowości przelew już wyszedł - było tak samo :)

Co wymyślą tym razem?

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

Badek,

W chwili usuwania linków potrącane są środki za czas emisji linka liczony od pierwszego z 30 dni rozliczenia. Jeżeli jest jakiś problem prosimy o informację na maila.

detsamis,

Prosimy o informacje na maila. Niestety obecnie nie jesteśmy w stanie tego zweryfikować bez podania niezbędnych danych.

U mnie z wypłatami coś się ruszyło. 3 doszły po czasie (nawet 14 dni), ale dzisiaj status na zweryfikowany zmieniła kolejna, która, jeśli dojdzie do czwartku, to zmieści się w 21 dniach.

Bardziej mnie teraz jednak martwi historia z problemami technicznymi. 2 z 7 stron (różne skrypty, różne serwery) nagle wywaliły błędy w osadzeniu linka testowego, podczas gdy żadna z nich nie była aktualizowana przez kilka miechów, a ponadto wszystkie linki wyświetlają się prawidłowo...

Pewnie chodzi o §6 pkt. 25 Regulaminu

Prolink pytanie bezpośrednio do ciebie: w jaki sposób można zweryfikować poprawność wyświetlania linków na podstronie? Bo teraz jest tak: linki się wyświetlają, w waszym panelu podstrony są na czerwono (błąd wyświetlania linków), zatem zapewne kasa za te linki nie jest naliczana...

Zatem co mam zrobić żeby przestało być czerwono i zaczęło naliczać?

No i chyba najważniejsze - było by miło, gdyby był jakiś system powiadamiania o błędzie wyświetlania linków na naszych stronach, bo chyba sobie zdajecie sprawę z tego że nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie przeglądał setek podstron panelu i pisał do was maila o każdą podstronę nawet raz w tygodniu?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Sam z chęcią usunąłbym 2 serwisy z prolinka bez płacenia za usunięte linki... niestety nie ma możliwości, żeby linki same wygasły i nie zostały przedłużone automatycznie.

Dostałem także taką odpowiedź:

Kwota należności naliczana jest codziennie jednak link musi znajdować się na serwisie przez minimum 30 dni. Mówi o tym Regulamin §6 Współpraca i rozliczenia z Wydawcą pkt 25

Pobierane jest 100% naliczonej kwoty, nie wartości linka. Powodem jest tutaj nie dotrzymanie warunków Regulaminu.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Bart.,

Zgodnie z regulaminem pełen okres rozliczeniowy to 30 dni. W przypadku przerwania potrącane są środki za czas emisji liczony od pierwszego dnia z 30 dni rozliczenia.

pyzdera,

Jeżeli linki wyświetlają się prawidłowo, a strony zaznaczone są na czerwono należy wysłać informacje do Nas. Podczas sprawdzania przez Nas linków z jakiś powodów robot nie mógł dostać się na stronę i dlatego zaznaczył link jako nieprawidłowy. Zweryfikujemy to jeszcze raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności