Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znalazłem coś dziwnego. W zakładce Sprzedaż linków gdy wybierzemy domenę widzimy zakładki z iloscią sprzedanych linków ile do zatwierdzenia i zarządzanie cenami. Nie rozumiem dlaczego w sprzedanych linkach mam 200 szt a w zarządzaniu cenami "Kupione linki / wolne miejsca" pokazuje że sprzedane są tylko 84 link. Czyżby te 116 linków było z puli 5 %? Może to jest sposób na sprawdzenie ile sprzedaje Prolink za naszymi plecami.

Ja bym sobie darował gówniane prolink - no chyba, że chcesz kupić/sprzedać link na kiepskiej jakościowo stronie. Polecam teliad- bez skryptów i tylko naprawdę wysoka jakość, drogo/można świetnie zarobić, ale wiesz co kupujesz.

Szczególnie fajne jest to, że nie ma skryptów - polecam temat niżej :)

Krasnal,

W celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt mailowy.

@Krasnal, podziel się później info ;)

Krasnal,

W celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt mailowy.

@Krasnal, podziel się później info ;)

Odpowiedź jest banalna, wystarczy pomyśleć :) Po aktualizacji PR zniknęły mu podstrony bez PR, a linki jeszcze nie zeszły z tych stron :)

Nie ma za co, polecam się na przyszłość :faja:

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Czy po wejściu w życie nowego regulaminu, będą respektowane jego warunki, chodzi mi konkretnie o 2 punkty:

Wypłata wynagrodzenia następuje w terminie 21 dni od dnia doręczenia Administratorowi prawidłowo wystawionej faktury VAT lub rachunku.

czyli terminowe wypłacanie wynagrodzenia, gdyż obecnie po 21 dniach trzeba się przypominać o wypłatę.

Administrator w ramach wynagrodzenia płatnego na rzecz Wydawcy (tj. bez dodatkowego wynagrodzenia) zastrzega sobie prawo do wykorzystania maksymalnie 5 procent powierzchni reklamowej Serwisów Wydawcy oraz Stron internetowych Wydawcy w celu umieszczania swoich Reklam. Akceptacja Reklam, o których mowa w zdaniu 1 będzie każdorazowo potwierdzana przez Wydawcę.

czyli nieoznaczanie darmowych linków wartością kwotową co wprowadza wydawców w błąd jakoby za te linki naliczane było wynagrodzenie

Bestek,

Po wejściu w życie nowego regulaminu będą respektowane wszystkie jego punkty.

Czy ja dobrze rozumiem z tej wypowiedzi, że od momentu wejścia w życie nowego regulaminu, dopóki w systemie nie będzie rozróżnienia na linki płatne/bezpłatne, to wszystkie akceptowane linki będą płatne i Prolink nie będzie korzystał z 5% powierzchni reklamowej serwisów?

Bestek,

Po wejściu w życie nowego regulaminu będą respektowane wszystkie jego punkty.

Jak zwykle puste słowa:

1. przelew zlecony na samym początku stycznia, do dzisiaj nie ma pieniędzy,

2. darmowe linki nadal są mylnie oznaczane jako płatne - czy to się kiedyś zmieni czy cały czas będziecie nas wprowadzać w błąd?

Tylko nie piszcie w kółko:

Dziękujemy za cenną uwagę.

słowa:

1. przelew zlecony na samym początku stycznia, do dzisiaj nie ma pieniędzy,

Kurde.. nie napawa to optymizmem, tymbardziej że zgromadziłem okrągłą sumkę i przymierzam się do wypłaty. No ale nic wydrukuje rachunek i wyśle, podzielę się potem czasem oczekiwania.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

darmowe linki nadal są mylnie oznaczane jako płatne - czy to się kiedyś zmieni czy cały czas będziecie nas wprowadzać w błąd?

Nie zmieni się, bo się im nie opłaca. Ktoś kreatywny pewien czas temu wymyślił, że będą nas grabić z 5% WSZYSTKICH PODSTRON i teraz mają używanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności