Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnych się nie da, przykładowo wszystkie strony medyczne z KBM na górze to darmówki są . Nadżerki, skoliozy, grzybice penisuf ....ogólnie tematycznie bardzo pasujące do naszych stron :) Autoakceptacja linków jest co 2 dni więc trzeba w czas weryfikować co się pojawia.

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrze by było aby ktoś spisał i aktualizował listę domen darmowych - np. na darmowym blogu.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Dobrze by było aby ktoś spisał i aktualizował listę domen darmowych - np. na darmowym blogu.

Właśnie o tym mówiłem, tylko nie rozrzucać to na blogach tylko tabelę zrobić z domenami alfabetycznie ustawionymi. Nie wiem tylko na czym to postawić żeby więcej osób miało dostęp do dopisywania domen.

O to dokładnie chodziło, nie bawiłem się wcześniej Google Drive ale jest świetny. Arkusz będzie pod tym adresem :

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0An7jpkjlfqMgdFN3SnVwU2FZcHMtT2pYQVlwSzN3NVE&usp=sharing

Jeśli ktoś chciałby pomóc i dodać strony, które na pewno są darmowe to proszę o przesłanie adresu email na priva i przydzielę prawa edycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności