Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Was że tak powiem kolokwialnie POGIEŁO ? !!!

Zapewne chcielibyście, aby Wasza lista domen została upubliczniona w takim kontekscie ?

Ruszcie swoimi orzechami i się ogarnijcie

Jeśli nie akceptujecie modelu biznesowego Prolink to po prostu zakończcie współprace !

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Od tego jest regulamin i nie trzeba się tego nigdzie dowiadywać . Wystarczy go przeczytać aby sie dowiedzieć jaki jest model biznesowy prolinka i jesli tego nie akceptujesz to po prostu zrezygnuj ze współpracy.

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Objawy kiły -, link KBM. Na pewno nie akceptowałem. I pewnie "darmowy". Brak mi słów.

Od tego jest regulamin i nie trzeba się tego nigdzie dowiadywać . Wystarczy go przeczytać aby sie dowiedzieć jaki jest model biznesowy prolinka i jesli tego nie akceptujesz to po prostu zrezygnuj ze współpracy.

Mam wrażenie... Nie - wiem, że regulamin działa tylko w jedną stronę i w tym wątku jest conajmniej kilka przykładów na potwierdzenie tego faktu.

Skoro prolink omija swoje własne zasady, to dlaczego my mamy tego nie robić?

Taki nasz naród - kombinowanie mamy w genach :)

Kolejna wersja dodatku dla Chrome sprawdzająca darmowe linki www.n-soft.pl/chrome/prolinkLinker.crx Obługuje już 102 domeny i czekam na kolejne zgłoszenia.

Olali moje pytanie z wczoraj czemu mam tyle darmowych lików, więc dziś poinformowałem "Witam.

W związku z brakiem odpowiedzi na moje pytania i brakiem reakcji na łamanie regulaminu z Waszej strony kasuje wszystkie darmowe linki z moich serwisów.

Pozdrawiam" i przystępuje do kasowania linków.

sorry ale nie widzę opcji edycji. Wywaliłem 81 linków i tylko 30gr straciłem :) w śród nich były 3 od grześkowiaka

mateuszgrzesiak.natemat.pl/75107,walka-plci-sie-skonczyla-kobiety-przegralyscie

opinie.newsweek.pl/mateusz-grzesiak--dlaczego-lubimy-zagladac-do-sypialni-celebrytow,107550,1,1.html

www.gala.pl/styl-zycia/recepta-na-zyciowe-spelnienie-132696

i te 3 grzeskowiaki były darmowe.

Was że tak powiem kolokwialnie POGIEŁO ? !!!

Zapewne chcielibyście, aby Wasza lista domen została upubliczniona w takim kontekscie ?

Ruszcie swoimi orzechami i się ogarnijcie

Jeśli nie akceptujecie modelu biznesowego Prolink to po prostu zakończcie współprace !

Co tak Cię dotknęło? Pracujesz w prolinku czy co? To nie jest prywatna lista domen z czyjegoś zaplecza. To jest informacja dzięki której sami możemy regulować % przyjmowania darmowych linków by zgadzał się z regulaminem. Obecnie regulamin jest mocno naciągany przez operatora systemu i temu chcemy zapobiegać.

Lista nie jest publikowana dla szerokiego odbiorcy, odnośniki do niej występują w tym wątku a nie na pierwszej stronie w onecie. Jeśli się rozniosą to zrobię dostęp ograniczony dla osób, które będą zainteresowane.

Strony medyczne w innych systemach występują "na czerwono" razem z erotyką, hazardem itp. a tu są wciskane z uporem maniaka i na siłę i do tego za darmo. No wybacz. "model biznesowy" - dobre sobie

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

Fakt faktem, ze prolink leci sobie w kulki, ale wrzucanie listy zaplecza(która należy do kogokolwiek) to taki sam wałek. Disavow zrobiło chyba niektórym wodę z mózgu.

Myślicie, że takie usuwanie linków dodanych zgodnie regulaminem, na który się zgodziliście długo potrwa? think again

Zgodnie z regulaminem mamy prawo usuwać takie linki..

a jako powód zaznaczam, że Link prowadzi do niejakościowego serwisu :)

Sorry, taki mamy regulamin.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Nie uważam żeby strony np.z KMB były jakimś ukrywanym zapleczem. Jest to serwis rozbity na setki śmieciowych domen, prawdopodobnie tylko po to by nabrały wartości, wszystkie maja logo KMB jakby były to podstrony jednego serwisu i wszystko wzajemnie się do siebie odnosi. Użytkownik nie patrząc na pasek adresu ma wrażenie że porusza się po jednym serwisie. Przestańcie więc opowiadać o ujawnianiu jakichś tajemnic pozycjonerskich, komu sumienie nie daje spać niech działa bez zmian i dalej sponsoruje KMB.

Dziwnym zbiegiem okoliczności po usunięciu darmowych linków teraz codziennie pojawiają się propozycje nowych linków i z tego co widzę 50/50 płatnych.Wcześniej stagnacja 2-3 linki na tydzień, teraz parenaście linków codziennie. No i jak napisał THI regulamin mówi że musimy najpierw zaakceptować darmowe linki, mówi że prolinkowi należy się 5% powierzchni na darmówki ale nie mówi dokładnie na jakich zasadach będą przydzielane. I tak to jest ujęte żeby naciągać się regulamin dało, tylko że niedopowiedzenia działają w 2 strony.

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności