Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wskoczyłem sobie potestować whitepress

Z tego co wiem, to WhitePress mają dość wysokie wymagania co do serwisów (dużo wyświetleń, brak śmieciowych linków itp), więc coś mi się nie chce wierzyć, że Cię przyjęli skoro wcześniej korzystałeś z ProLinka.

A jednak i to nawet mam 8 w ocenie merytorycznej i technicznej. Po prostu trzeba umieć korzystać w rozsądny sposób z tych wszystkich systemów. ;-)

A wracając do tematu

Ogólnie jakby Prolink padł, to nie płakałbym po nim. Na jego miejsce od razu pojawi się coś nowego, ta branża nie lubi zastoju.

wskoczyłem sobie potestować whitepress

Z tego co wiem, to WhitePress mają dość wysokie wymagania co do serwisów (dużo wyświetleń, brak śmieciowych linków itp), więc coś mi się nie chce wierzyć, że Cię przyjęli skoro wcześniej korzystałeś z ProLinka.

A jednak i to nawet mam 8 w ocenie merytorycznej i technicznej. Po prostu trzeba umieć korzystać w rozsądny sposób z tych wszystkich systemów. ;-)

A wracając do tematu

Ogólnie jakby Prolink padł, to nie płakałbym po nim. Na jego miejsce od razu pojawi się coś nowego, ta branża nie lubi zastoju.

A masz firmę? Bo jeśli nie, to lipa, bo z nimi inaczej się nie rozliczysz.

Kocham Polskę

Te darmowe linki aż tak Was denerwują ? Zresztą wydaje mi się ze temat został już rozwiązany przez Was samych, więc może warto zakończyć spór ?

Czy z Prolinkiem naprawdę jest Wam tak źle ?

Prolink to przecież wzajemne korzyści, no ale jak ktoś jest przyzwyczajony wiecznie tylko brać i nie dawać nic od siebie to i może stąd ta cała zawierucha ?

PS:

Aby do roku czasu stać się silną konkurencją dla Prolinka to minimum 300 tys zł na start i to też może się pojawić szybko zadyszka. Dla zainteresowanych posiadam biznesplan.

Reasumując :

Pigułka uzdrowicielka dla PROLINK

- 5% linków darmowych ale liczonych tylko od podstron z PR

- odznaczenie linków darmowyc (bez możliwości ich usunięcia, ewentualnie na prośbę e:mail)

- terminowe wypłaty

....... nie ma za co :)

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Zaczynaliśmy współpracę i jakoś darmowe linki nie były potrzebne, starczała prowizja. Później nagle okazało się ze indywidualnym trzeba jeszcze zabierać VAT :) no i na koniec zostały przemycone zmianą regulaminu darmowe linki i doszło jak widać, pakowanie ich bez żadnej informacji ze dany link jest darmowy. To jest polityka rabunkowa, nastawiona na dojenie kasy z ludzi bez żadnych zahamowań.

Moim zdaniem powinno nie być żadnych linków za free, jest prowizja, brana zarówno od kupującego jak i sprzedającego, poszukajcie sobie swoich linków na giełdzie, albo w Nexcontent, to wtedy zobaczycie ile klient końcowy płaci za link i jak ta prowizja wygląda w rzeczywistym rozliczeniu na złote, to trochę wam rozjaśni.

Zatem:

• jasny model rozliczeń oparty na prowizji
  • statystyki za każdy dzień ile za jaki link, ile zarobiłem dziś, wczoraj w tym miesiącu - w odniesieniu do linku, strony, całości
  • możliwość ustawienia zakończenia emisji linka wraz z końcem okresu rozliczeniowego
  • funkcja urlop - jadę na wakacje nie sprzedaję nowych, stare i tak się odnawiają
  • alerty jeśli na jakiejś stronie nie jest wyświetlany link i możliwość automatycznej weryfikacji poprawy, bez potrzeby pisania do BOK
  • jeśli miały by się pojawić jakieś darmowe/testowe linki, powinny być wyraźnie oznaczone.

Zacznijcie szanować wydawców, bo bez nich to se możecie pofiufiu :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ja jestem

- za usunięciem z regulaminu kontrowersyjnego, potajemnie wprowadzonego zapisu o tych "pięciu" procentach,

I tyle.

U mnie inne jaja

Linki sie wyświetlają, prolink świeci na czerwono, że nie wyświetlają, przez cały czas było okej zero alertów, a tu zbieg okolicznosci, że zgłosiłem prośbe o wypłatę ;)

Polecam dogadać się w firmą windykacyjną, odkupują długi i juz sami sie bawią i korzystają z e-sadów, a jako, że listy dostarcza inpost można łatwo wygrać proces z racji iż nie odpowiedzą w terminie.

Pozdrawiam

P.s

Te tajemnicze dodawanie linków niestety muszę potwierdzić.

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności