Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to znaczy że masz pewnie skrzynke zapchaną:

[b]	An error occurred.[/b]

Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.
If you are the system administrator of this resource then you should check the [url="https://nginx.org/r/error_log"]error log[/url] for details.
[i]Faithfully yours, nginx.[/i]
[i]

[/i]

Racja, to u mnie był problem: 100% twojej przestrzeni (50 wiadomości)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

@Eros / tą cześć zdania akurat rozumiem :)

Mam zapchaną skrzynkę na forum? Hmmm, tego bym się nie spodziewał ale pokasuje stare rozmowy.

46% twojej przestrzeni (50 wiadomości) - Raczej nie kwestia zapchania skrzynki. Otrzymuję inne wiadomości więc nie wiem w czym problem.

THI - dostęp masz przyznany a u Ciebie w poczcie jest tak :

"Utwórz nową wiadomość

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik THI nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana"

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

Mamy tutaj do czynienia z sytuacją w której Reklamodawca wykupił na Państwa stronie linki. Obecnie skończyły się mu jednak środki na jego przedłużenie. Teraz doładował konto i linki przedłużył. Link ten był przez Państwa zaakceptowany wcześniej

Po pierwsze to nie powinno tak być, bo może już nie jestem zainteresowany takimi linkami.

Po drugie kiedyś chyba przez taką sytuację miałem 6 linków na stronie! (tak, tak dokładnie było i w miejscach wolnych miałem napisane "-1" wolnych miejsc także coś jest nie tak).

Po trzecie, jeśli już jest tak, jak mówicie to czemu link, który zniknął, a teraz po opłaceniu się pojawił - pojawia się ze starą stawką, a nie z obecną jaka jest ustawiona dla danego typu podstrony? Prawo nie działa wstecz. Ktoś nie opłacił, to jego problem.

Mój zarzut to w zasadzie właśnie zarzut nr 3. Tak być nie powinno.

To nie prolink tylko SWL'e typu weblink itp.

Co dostało to się okaże w ciągu kilku dni, po niecałych 24 h nic jeszcze pewnego nie wiadomo (choć nic niepokojącego nie obserwuje)- a jak nie to i tak przyjdzie kiedyś pora na telesfora...

(a eweblink akurat trzyma też się dobrze - ale to tez klika dni musi minąć...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności