Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, podpowiedzcie mi proszę jak przygotować fakturę dla Prolinka, bo z tego co czytam na stronie, w regulaminie i tutaj na forum, to wypłata środków nie jest taka prosta jakby się to mogło wydawać podczas rejestracji.

1. Po pierwsze jeżeli mam zgromadzone dajmy na to 500 zł, to ta kwota ma być na fakturze kwotą netto czy brutto?

2. Po drugie, rozumiem że ten wzór umowy dostępnej w systemie to tylko przykład i mogę wystawić według swojego szablonu i też zaakceptują?

3. Po trzecie fakturę mam wysłać poprzez przycisk "Zleć przelew" na stronie czy muszę wysłać fakturę pocztą?

PS. Czy mogę już teraz usunąć stronę z systemu czy muszę na początek wystawić FV i czekać aż dostanę pieniądze i dopiero wtedy wycofać stronę?

1. brutto

2. pamiętaj o ich terminie płatności 14 dni

3. zlecasz przelew, a fakturę wysyłasz pdf-em na maila

Nic nie usuwaj, dopóki nie dostaniesz kasy ("weryfikują" wyświetlanie linków). Inna rzecz, że pewnie nie dostaniesz tej kasy, którą 'zarobisz' w międzyczasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności