Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Czy coś się ostatnio poprawiło z wypłatami ? Czy nadal sytuacja taka jak wcześniej ?

Czy są tutaj osoby którym wypłacono pieniążki w mniej niż po okresie 20 dni... Np po 5 dniach ?

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Nie wiem czemu jest taka panika zawsze z tymi przelewami jak zawsze prolink w końcu płaci.

Ja przy pierwszej wypłacie z nimi zagadałem jak to jest z tymi płatnościami - oni robią wypłaty ok. 20 dnia miesiąca. Jak ktoś zleci 1 to będzie czekał niemal cały miesiąc, ale jak się zleci np. 17 i wszystko będzie ok to się uda załapać na płatność po 20 i się będzie czekało kilka dni. Ot cała filozofia. Ja jak tak zlecałem ok. 20 to miałem najszybciej płatność po ok 5 dniach, ale jest ryzyko, że się nie zdąży to wtedy się cały miesiąc będzie czekać.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@UP

i o to mi chodziło.... Gdyby prolink.pl napisał oficjalnie że wypłaty robią raz w miesiącu , między 20 a 25 dniem każdego miesiąca to nie było by tyle z tym problemów.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Pomiędzy 20-25, to bzdura, jednak przelewy wykonywane są w okolicach wtorków.

Po południu :D

No i wracam z tematem, bo przygotowałem wszystko zgodnie z wymaganiami, wysłałem fakturę itd.. ale kasy nie dostałem. Za to w panelu widzę komunikat "wypłata niezrealizowana" i stan konta 2,86 zł.. Żadnych wyjaśnień, informacji ani nic. Kasa została zdeponowana w czarnej dziurze. Ktoś może mi powiedzieć o co tu chodzi i jak odzyskać te pieniądze?

Bez_tytu_u.png

Termin wypłaty nie minął. Wypłata niezrealizowana oznacza, że Prolink nie zlecił fizycznie jeszcze przelewu z banku. Stan konta wynosi 2,86 zł, bo po kliknięciu "zleć wypłatę", te 578 zł zostało odjęte od bieżącego salda. Wszystko w normie.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Nie wiem czemu jest taka panika zawsze z tymi przelewami jak zawsze prolink w końcu płaci.

Ja przy pierwszej wypłacie z nimi zagadałem jak to jest z tymi płatnościami - oni robią wypłaty ok. 20 dnia miesiąca. Jak ktoś zleci 1 to będzie czekał niemal cały miesiąc, ale jak się zleci np. 17 i wszystko będzie ok to się uda załapać na płatność po 20 i się będzie czekało kilka dni. Ot cała filozofia. Ja jak tak zlecałem ok. 20 to miałem najszybciej płatność po ok 5 dniach, ale jest ryzyko, że się nie zdąży to wtedy się cały miesiąc będzie czekać.

Nie ma paniki, ale jak masz datę na fakturze, to ma być kasa na koncie tego dnia. Co to znaczy, że przelewy robią jednego dnia? Ktoś z firmy leci na pocztę? Dzisiaj można robić przelewy w parę minut, jak ktoś nie chce płacić od razu, to może sobie ustawić datę płatności na datę widniejącą na fakturze.

Ciekawe czy za prąd, dostęp do internetu czy inne media Prolink też tak płaci jak Wydawcom? Duże firmy, jak np. UPC po kilku dniach od terminu płatności i w przypadku jej braku odcinają medium, a za podłączenie każą sobie płacić dodatkowo.

Tu chodzi o jakąś pogardę jaką Prolink darzy swoich współpracowników. 21 dni to jest naprawdę dużo czasu na płatność, zwłaszcza w takiej branży. Zwłaszcza dlatego, że Prolink te kasę ma wcześniej niemal 2 miesiące, bo kupującemu linki zabiera z konta od razu, a nam przelewa za każdy dzień emisji. A po jej zakończeniu trzyma te pieniądze kolejne 21 dni - czemu?

Zajmuję się tworzeniem stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności