Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i płatności w prolinku się skichały, a tak było fajnie pzrez ostanie miesiace. Więc trzeba będzie użyć argumentów, które załaczam do każdej faktury jako adnotacje:

Na postawie Ustawy o terminach zapłaty w transakcjach handlowych z dnia 28 kwietnia 2013 r. w wypadku opóźnienia płatności zostanie naliczona kwota w wysokości równowartości 40 euro z tytułu rekompensaty za koszty odzyskiwania należności (art. 10 ust. 1 ustawy)

I polecam kazdemu kto ma mozliwość wystwienia fakt, nie trzeba byc vatowcem żeby wystawić fakturę VAT tylko wtedy jest zwolnienie podmiotowe, a tak przy okazji taka faktura VAT ze stawka vat zwoloną podmiotowo zatwi problem VATu z prolinkiem :) kto bystry niech czyta i korzysta.

Witam,

jako, że nie jestem w temacie to prosiłbym o kogoś kompetentnego o odpowiedź czy system ProLink nadaje się na zarabiania i kupowania linków. Bo jakiś czas temu pamiętam, że były kwiatki z regulamiem, ProLink zamieszczał swoje darmowe linki itp. Nadal są takie problemy? Czy wypłaty są na bieżąco realizowane?

Z góry dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam

Kocham Polskę

Czy wypłaty są na bieżąco realizowane?

Jak powyżej 21 dni na zrealizowanie płatności to "na bieżąco" to tak. Zawszę dostaję przelew 21-ego dnia od zlecenia wypłaty, opcjonalnie później.

• 2 tygodnie później...

U mnie minął miesiąc, kasy brak, w panelu "Wypłata niezrealizowana", pani z prolinka zdziwiona bo w systemie ma info że kasa poszła "no i w sumie tyle czasu już minęło" ;)

Mam identycznie. Niedawno wszystko zamykało się w 14 dni, potem w 21, a teraz przekracza już 30 dni w moim przypadku. Rozkręcają się :)

Standard, tak działają ich crawlery. Przy jednym z serwisów, gdzie mam dodane 1,9 tys. wpisów, liczba zaindeksowanych podstron w systemie wynosi 217 (robot wyłapał głównie wpisy z płytkiego zagnieżdżenia z głównych kategorii i tyle).

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności