Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie już 9 dni spóźnienia i dalej wypłata niezrealizowana.

pani z prolink mówi że przelewy wychodzą zawsze na początku tygodnia..

Jedna wielka kpina.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie obecnie również ponad 2 tygodnie (5 tygodni od wystawienia faktury). Jeśli nie zapłacą do końca tygodnia wywalam instalacje ze wszystkich stron. Szkoda nerwów.

Zastanawiam mnie tylko, jedna kwestia. Jak wywalę kod, i będę chciał wypłacić zgromadzone środki to mogą mi nie wypłacić zasłaniając się tym, że się nie wyświetlają linki prawidłowo, a to jest wymóg do wypłaty. W ten sposób wpada się chyba w pętle...

Tu miała być sygnatura...

Jeśli nie zapłacą do końca tygodnia wywalam instalacje ze wszystkich stron. Szkoda nerwów.Zastanawiam mnie tylko, jedna kwestia. Jak wywalę kod, i będę chciał wypłacić zgromadzone środki to mogą mi nie wypłacić zasłaniając się tym, że się nie wyświetlają linki prawidłowo, a to jest wymóg do wypłaty. W ten sposób wpada się chyba w pętle...

jak usuniesz z systemu swoje strony to stracisz to co masz obecnie zarobione

W prolinku chyba trzeba jak najczęściej wypłacać pieniądze bo nikt nie wie czy kolejne zlecenie wypłaty dojdzie do skutku.

Odpowiedź jaką dostałem dzisiaj z BOK-u:

"Z moich informacji wynika, że wypłata powinna zostać zrealizowana. Jednak zweryfikuję sytuację w księgowości."

Niestety nie została zrealizowana i nie mogę usunąć stron ze serwisu bo stracę to co jest zarobione.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Cytat którejś z kolei odpowiedzi:

Wypłata powinna zostać zrealizowana. Jednak jeśli nie otrzymał Pan płatności sprawdzę sytuację w księgowości w celu ustalenia statusu przelewu. Odnośnie informacji w panelu prawdopodobnie nie zostało to zaktualizowane przez system.

21 dni termin płatności + 17 dni opóźnienia

Tu miała być sygnatura...

Niestety nie została zrealizowana i nie mogę usunąć stron ze serwisu bo stracę to co jest zarobione.

Ale jak dostaniesz przelew i usuniesz strony, popraw mnie jeżeli się mylę, czy przypadkiem nie będą mogli żądać zwrotu? Regulamin - punkt odnośnie współpracy wydawcy z reklamodawcą.

W końcu reklamodawca płaci za x czas z góry, ty jako wydawca usuwając stronę czy sam kod przerywasz emisję, prolink musi zwrócić reklamodawcy pieniądze, a z własnej kieszeni tego robić nie będą, więc....... ;)

Tah BTW ktoś z Was forumowicze zrywał współpracę z prolink? Jak to wygląda?

@DMati

Można powiedzieć, że wydawca i tak i tak będzie po stracie. Jeśli usunę linki przed wypłatą to niestety prolink może nie zlecić wypłaty ponieważ sprawdzają poprawność linków itd. dopiero po żądaniu wypłaty.

Jeśli dostanę wypłatę i powiedzmy będę miał 50zł na koncie to usuwając strony i linki płacę karę prolinkowi za usunięcie każdego linku.

Widzę coraz więcej osób ma problem z brakiem płatności prolinka - chyba zwijają swój interes...

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności