Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w takiej sytuacji, można codziennie dzwonić i głupio pytać się kiedy będzie kasa!

czy prezes podpisał, czy poradzili sobie z papierami,

jak będą musieli odbierać 50 telefonów dziennie i głupio odpowiadać to świadczy o nich ze sobie nie radzą (nie pisząc inaczej)

a czy nie da się takiej fv sprzedać do komornika?

A ja tam dostaje kasę zawsze (prawie max kilka dni obsuwy) w terminie. Magiczna formułka na fakturze czyni cuda.

Na postawie Ustawy o terminach zapłaty w transakcjach handlowych z dnia 28 kwietnia 2013 r. w wypadku opóźnienia płatności zostanie naliczona kwota w wysokości równowartości 40 euro z tytułu rekompensaty za koszty odzyskiwania należności (art. 10 ust. 1 ustawy)
A biorąc 3 fakt w mies 3x40 euro to sie to prolinkowi nie opłaca :)

A tak w ogóle to szanowni wydawcy sobie sami strzelacie w stopę tak obsmarowywując prolinka, bo jak reklamodawcy poczytają to nie kupią i nie bedzie kaski itd.. O kurkę co znosci jajka (i to spore dla mnie) się dba.

A ja tam dostaje kasę zawsze (prawie max kilka dni obsuwy) w terminie. Magiczna formułka na fakturze czyni cuda.

Na postawie Ustawy o terminach zapłaty w transakcjach handlowych z dnia 28 kwietnia 2013 r. w wypadku opóźnienia płatności zostanie naliczona kwota w wysokości równowartości 40 euro z tytułu rekompensaty za koszty odzyskiwania należności (art. 10 ust. 1 ustawy)

A tak w ogóle to szanowni wydawcy sobie sami strzelacie w stopę tak obsmarowywując prolinka, bo jak reklamodawcy poczytają to nie kupią i nie bedzie kaski itd.. O kurkę co znosci jajka (i to spore dla mnie) się dba.

To raczej nie sprawa formuły na fakturze, tylko tego, że, jak piszesz, dużo zarabiasz - wiec i prolink dużo zarabia na twoich stronach. I dla tego traktują sprawę poważnie.

Opłatę 40 euro może naliczyć każdy niezależnie czy to napisze na fv czy nie napisze. Tylko zastanów się jak ją wyegzekwować w przypadku jednoosobowej firmy, która nie ma prawnika...

Abrigo.com.pl - Biuro rachunkowe dla branży SEO

Typowi Polacy, zamiast działać kombiniować żeby bylo ok to:

Padnie, padnie :)

Załama

To raczej nie sprawa formuły na fakturze, tylko tego, że, jak piszesz, dużo zarabiasz - wiec i prolink dużo zarabia na twoich stronach. I dla tego traktują sprawę poważnie.

Opłatę 40 euro może naliczyć każdy niezależnie czy to napisze na fv czy nie napisze. Tylko zastanów się jak ją wyegzekwować w przypadku jednoosobowej firmy, która nie ma prawnika...

Po prosty wysyłasz im nastepną fakt do zapłaty z własnym czasem płatnosci. 1 wezwanie, 2 i sad interrnetowy w lublinie i masz od reki nakaz zapłaty bez prawników czy adwokatów :)

No widzisz, a mnie jeszcze przeprosili za opóźnienie :) koniecznie sprawdzę jaki to bank jak już dostanę przelew i będę go unikał jak ognia. I jeszcze muszę się dowiedzieć kto prowadzi księgowość dla LeadBullet S.A. bo z odpowiedzi BOK-u Prolinka wynika że to także niekompetentna firma :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności