Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z uwagi na problemy techniczne w naszym Banku wszystkie przelewy zostały
wstrzymane.
No ładna ściema, ewidentnie mają problemy z płynnością finansową skoro serwują takie kwiatki. Pytanie tylko czemu, skoro zainteresowani linkami płacą za nie z góry, jak dla mnie coś tu nie gra. Na szczęście już z pół roku nie korzystam z tego systemu.

Jeśli jedni potrafią wypłacić kasę w 24h, a inni nie wyrabiają się w 21 dni (minimum) to nieźle.

A ja się powtarzam... jak kasy nie było tak nie ma :D

@marcin0505 tak jestem typowym Polakiem i jest mi z tym dobrze. Nie lubię jak ktoś mnie oszukuje i wspieram działania mające na celu ukrócić taki proceder niż go wspierać bo coś czasami płacą. Co prawda to kwestia gustu ale mnie poddańcze życie nie interesuje... wystarczy, że rząd z nas zdziera wszystko.

A pomyśleć że całkiem niedawno płacili nawet z wyprzedzeniem (po tej nagonce z usuwaniem bezpłatnych linków) :). Obecnie jest tragedia z wypłatami :( Ktoś w tym tygodniu otrzymał jakiś przelew od nich ? , bo z tego co zaobserwowałem to we wtorek lub środę wpływają na konto .

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Wypłata zlecona 11.08. Otrzymałem przelew w tym momencie czyli 6 dni po regulaminowych 30. Czy ktoś z zapleczem księgowym może mi powiedzieć czy mam prawo wystawić rachunek od osoby fizycznej w związku z opóźnieniem?

Jeżeli dłużnik opóźnia się ze spełnieniem świadczenia pieniężnego, wierzyciel może żądać od niego odsetek za czas opóźnienia. Co ważne, prawo takie przysługuje wierzycielowi nawet wtedy, gdy wskutek takiego opóźnienia nie ponosi on żadnej szkody jak i gdy opóźnienie jest spowodowane następstwem okoliczności, za które dłużnik odpowiedzialności nie ponosi.

Jeżeli strony nie określiły wcześniej stopy odsetek za opóźnienie, wierzyciel ma prawo do odsetek w wysokości ustawowej. Jednakże gdy wierzytelność jest oprocentowana według stopy wyższej niż stopa ustawowa, wierzyciel może żądać odsetek za opóźnienie według tej wyższej stopy.
Ponadto w razie zawinionego przez dłużnika opóźnienia (zwłoka w zapłacie), wierzyciel może nadto żądać naprawienia szkody na zasadach ogólnych.

Powyższe zasady reguluje art. 481 Kodeksu cywilnego.

Ktoś już to może robił?

21 dni jest regulaminowych a nie 30

Aktualnie wisi na stronie:

1. Wypłata wynagrodzenia następuje w terminie 21 dni od dnia doręczenia Administratorowi prawidłowo wystawionej faktury VAT lub rachunku. Termin ten może ulec zmianie ze względu na proces weryfikacji konta pod względem nadużyć i nieprawidłowości, jednak nie będzie on dłuższy niż 30 dni roboczych.

tak z ciekawości - dziś dodaję stronę i za równe 2 miesiące rezygnuję z prolinka i nic nie dostanę chociaż linki były emitowane przez 2 miesiące?

teoretycznie tak

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności