Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pytanko, bo pierwszy raz będę wypłacał pieniążki z prolinka. Otóż wypłacam jako osoba fizyczna, a we wzorze rachunku mam podać nip. Z tego co mi wiadomo od kilku lat osoby fizyczne mają posługiwać się jedynie peselem. Skreślić nip. wpisać pesel i podać. Czy podać nip? Jak wy wpisujecie jak sie rozliczacie jako osoba fizyczna?

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

No to prolink przegiął teraz po całości... czekałem aż wygasną mi linki. Spadały, spadały, nie akceptowałem nowych a tu trach :D. Prolink stwierdził że wie lepiej ode mnie czego chcę i dodał mi kilka linków bez mojej wiedzy.

Brawa dla nich. Jednak usuwam serwisy od razu bez czekania...

Mi również zciemniają i tłumaczą się że to wina banku (Alior banku), dzwonię do nich za każdym razem ale śpiewka jest zawsze ta sama i nic to nie przyśpiesza. Tym razem jednak było inaczej. W historii wypłata była już jako zrealizowana od kilku dni a przelewu dalej nie było. Więc znowu tam zadzwoniłem a nie lubie tego robić bo muszę wysłuchiwać tego ich słodkiego pierdzenia. Tym razem powiedziałem im, że współpraca się nie układa i jestem zmuszony zrezygnować z współpracy jeżeli to się nie zmieni. Przelew przyszedł po paru godzinach ale niestety moje zaufanie do tej firmy i tak jest już mocno nadszarpnięte a jak znam życie to będzie już tylko gorzej.

Konrad

No to prolink przegiął teraz po całości... czekałem aż wygasną mi linki. Spadały, spadały, nie akceptowałem nowych a tu trach :D. Prolink stwierdził że wie lepiej ode mnie czego chcę i dodał mi kilka linków bez mojej wiedzy.

Brawa dla nich. Jednak usuwam serwisy od razu bez czekania...

Widocznie były uśpione -> ktos nie wpłacił , pozniej wpłacił i dlatego się pojawiły

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

Linki akceptowane są automatycznie jeśli administrator ich nie zatwierdzi w pewnym okresie czasu, dlatego nie dodaja automatycznie lecz akceptuja automatycznie! - regulamin się kłania

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności