Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Generalnie nie łamią regulaminu (inna rzeczą jest, że ten ich regulamin jest jednostronny ), jeśli ktoś do ok 40 dni nie otrzymał przelewu wówczas jest złamany regulamin, jednak w to wątpie. Jeśli chodzi o pojawiające się linki to powtarzam są to linki ,,uśpione" -> czyli takie które kiedyś były zaakceptowane, reklamodawca przez jakis czas nie zasilał konta , wreszcie to zrobił i automatycznie się pojawiają !

Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL  ,   MMSUITS.PL  , GARNITURYNAMIARE.PL

@Enigmatyk, pracownik Leadbullet??

ostatnio przybywa linków, w ciągu kilkunastu dni przybyło mi około 30-40 linków (za min. 1 zł każdy) a zarobki dzienne/tygodniowe w ogóle nie wzrastają, mam wrażenie że co raz więcej darmowych linków wchodzi.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

każdy walczy o interesy wyłącznie swoje nextcontent także nie wypłacił mi jeszcze pieniędzy a linki widoczne pona d 6mc. Duży może więcej wydłużać terminy zapłaty, Co prawda minęły dopiero 2 tygodnie i się będę spodziewał po 25 dniach ale f-vat pójdzie do księgowej ona już policzy i podatek zapłace. No sorry to wygląda mi na matactwo i tyle. Bo jeśli fachowiec robi remont to wymaga wynagrodzenia po remoncie a nie po miesiącu, Bo napiszę w regulaminie bloku czy gdzieś że 35 dni. Prolink popraw się bo będziesz tracić sporych graczy biznesowych. Niema przychylnych webmasterów nie ma KASY.

Od ponad roku nie dostałem wypłaty na czas. Za każdym razem kiedy w tej sprawie piszę do supportu dostaję informację, że faktura jest w księgowości i wkrótce zostanie zrealizowany przelew. Jak można się domyślić zazwyczaj muszę sobie jeszcze poczekać dodatkowy tydzień- dwa. Oczywiście support już wtedy nie odpowiada na moje kolejne wiadomości. Na chwilę obecną data zapłaty na fakturze minęła jakoś tydzień temu. Przez ten czas napisałem ze 4 wiadomości i tylko na pierwszą dostałem odpowiedź. Z takim podejściem do wydawców Prolink strzela sobie w stopę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności