Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dwa dni temu Pani z supportu odpowiedziała na moje dwie zaległe wiadomości. W obu obiecano mi, że do końca tygodnia faktura zostanie zrealizowana a na moim koncie pojawią się pieniądze. Jest piątek, godzina 17:15... jak można się domyślić w systemie status wypłaty się nie zmienił. Powoli zbliżam się do momentu, w którym po prostu zrezygnuję z Prolinka, bo mimo, że zarobki są całkiem atrakcyjne to nie mogę dalej sobie pozwalać na takie traktowanie i same puste obietnice ze strony supportu. Domyślam się, że w księgowości mają urwanie głowy, ale skoro po otrzymaniu faktury mają 3 tygodnie na wypłacenie hajsu to myślę, że jakiekolwiek obsuwy są nie na miejscu... A jak na obecną chwilę wygląda to u Was?

Panowie, wrzućcie na luz z tymi wypłatami. Gdyby wszyscy wypłacali pieniążki w terminie 7 dni jak Bóg przykazał to mielibyśmy raj na ziemi. Przykładowo w transporcie międzynarodowym to się cieszysz jak w ogóle dostaniesz zapłatę. I jakoś z płynnością finansową trzeba sobie radzić.

Jak chcecie pieniążki w dwa dni to migrujcie do konkurencji.

Kocham Polskę

Ja za każdym razem kiedy zalegają ze spłatą przestaje przyjmować linki i i teksty. W kwestii konkurencji - Seopilot jest bardzo szybki w wypłatach i nie odbiega już w tej chwili od prolinka w żaden sposób, no chyba ze na plus (nie kosi vatu z niefirmowych wydawców), Whitepress kontra Nextcontent to niebo a ziemia. W Whitepress dostajesz porządny tekst, podzielony na wstęp i cześć właściwą, który możesz skopiować jako html. Dodatkowo dostajesz fote do ilustracji artykuł. Wypłata z dnia na dzień.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

UWAGA. Nowy adres do faktur/rachunków:

ul Menueta 26, 02-827 Warszawa

Musiałem wysłać poprawiony rachunek (wystawiony dnia 22.09, z terminem płatności 06.10) właśnie ze względu na te dane. Zobaczymy, kiedy wyjdzie przelew. Dodam tylko, że w panelu wzór faktury/rachunku nadal jest z adresem Marszałkowska 58/54, 00-545 Warszawa.

UWAGA. Nowy adres do faktur/rachunków:

ul Menueta 26, 02-827 Warszawa

Musiałem wysłać poprawiony rachunek (wystawiony dnia 22.09, z terminem płatności 06.10) właśnie ze względu na te dane. Zobaczymy, kiedy wyjdzie przelew. Dodam tylko, że w panelu wzór faktury/rachunku nadal jest z adresem Marszałkowska 58/54, 00-545 Warszawa.

A ja nic nie poprawiałem i nic nie wysyłałem. W momencie wystawiania faktury adres był poprawny, więc to ich problem. Jak chcą coś załatwiać, to niech sami wystawiają notę korygującą.

3 dni po terminie ale cała kaska jest, fakt ze to wymagało 3 telefonów bo ingnoracja "pani M." jest kosmiczna bo pomimo wysłania skorygowanych faktur za 2 dni chciała je ponownie tłumacząc tym niemozliowośc przelewu. I radzę kazemu:

Na postawie Ustawy o terminach zapłaty w transakcjach handlowych z dnia 28 kwietnia 2013 r. w wypadku opóźnienia płatności zostanie naliczona kwota w wysokości równowartości 40 euro z tytułu rekompensaty za koszty odzyskiwania należności (art. 10 ust. 1 ustawy)

Bo to działa :)

A i proszę wszystkich wycofywać wiecej linków bo wtedy do mnie wiecej wchodzi (zauważalna różnica po ostatnich wezwaniach do bojkotu)

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności