Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sukces. Rachunek wystawiony dnia 22.09.2014 został opłacony.

To teraz czekam, kiedy opłacą następny. Obstawiam nowy rok.

U mnie mija właśnie miesiąc i się lekko martwiłem, że już jest sporo dni po dacie widniejącej na rachunku. Ale jak widzę, jak dostajecie wypłyaty, tak więc możno powiedzieć, że idzie już z górki.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Witam,

12.10.2014 zleciłem wypłatę a dzisiaj dostałem informację:

Zlecenie wypłaty zostało przekazane do księgowości.

Czy to znaczy że dopiero od tego momentu będą liczone te 21 dni robocze?

Dwa tygodnie i będziesz miał kasę na koncie :)

uwaga,

prolink najwyraźniej bankrutuje!!!!

nie wypłacają kasy wcale,

jakaś głupia baba co się nazywa Magdalena Musińska co chwilę nawija makaron na uszy, że za kilka dni będzie przelew, że za tydzień bo musi się skontaktować z biurem rachunkowym itp. to już trwa prawie półtora miesiąca, czasem wcale nie odpisują na maile,

prolink zamienia się w zwykłego FEJKA!!!!!

zabrałem z tego gównianego, złodziejskiego systemu wszystkie strony i wam radzę to samo!!

jutro idę do kiosku po jakiegoś startera z play, ustawię sobie taryfę nielimitowane smsy na 30 dni, potem wejdę na smsbomber.pl i zainstaluję aplikację na androida, i na koniec sprawdzę, czy bok prolinka pod numerem telefonu 570990973 jest w stanie przyjąć milion smsów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności