Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma takiej szansy, uczestnicząc w SWL trzeba się liczyć z tym, że PR może spaść, a aktualizacji zewnętrznej już nie ma.

Jest szansa... ;) U mnie co prawda jak już leciał PR to do 0 ale po ładnym przeproszeniu Google oraz zdjęciu SWL zwykle działania ręczne były zdejmowane i w efekcie PR wracał ;)
Więc nie ma się co załamywać ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

- czy wszystkie Państwa serwisy sprzedające linki w systemie otrzymały powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków;

>> no jak coś to zgłosimy i też dostanie PR w dół (chcemy aby był komplet!)

- czy korzystali Państwo z innych systemów wymiany linków na ww. serwisach.

>> bo jakby coś to nie przez nasz super system!

nie wiem czemu, ale od razu tak mi się skojarzyło :)

Nie znam się zbytnio, ale jak spółka ogłosi upadłość to raczej nic nie zrobisz, możesz zawczasu przenieść kasę do nexcontent, ja to zrobiłem dosłownie tydzień przed akcją google

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Nie znam się zbytnio, ale jak spółka ogłosi upadłość to raczej nic nie zrobisz, możesz zawczasu przenieść kasę do nexcontent, ja to zrobiłem dosłownie tydzień przed akcją google

nextcontent, nextclick, prolink, textmarket, KBM - to tylko marki

spółka to LeadBullet S.A.

czyli przeniesienie pieniędzy do nexcontent raczej nic nie daje

na moje zapytanie o fakturę wystawioną 25 dni temu odpowiedzieli szybko :
że dokumenty przekazali do biura rachunkowego i nie wiedzą co jest opóźnieniem ale sprawdzą to :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności