Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

29 grudnia 2014 o godzinie 10:00 zarząd zwołuje Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki LeadBullet S.A

Zarząd Spółki LeadBullet Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie przy ul. Menueta 26, wpisanej do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000367769 (Spółka), działając na podstawie art. 402 Kodeksu spółek handlowych, zwołuje na dzień 29 grudnia 2014 r., na godz. 1000, Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki, które odbędzie się w Warszawie, przy ul. Menueta 26, 02-827 Warszawa, z następującym porządkiem obrad:

1. Otwarcie Zgromadzenia.

2. Wybór Przewodniczącego Zgromadzenia.

3. Stwierdzenie prawidłowości zwołania Walnego Zgromadzenia i jego zdolności do podejmowania uchwał.

4. Przyjęcie porządku obrad.

5. Podjęcie uchwały w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w trybie subskrypcji zamkniętej (z prawem poboru dla dotychczasowych akcjonariuszy) akcji serii C oraz w sprawie zmiany Statutu.

6. Podjęcie uchwały w przedmiocie zasad przydziału akcji serii C w drugim terminie, o której mowa w art. 435 § 3 k.s.h.

7. Zamknięcie obrad Zgromadzenia.

Proponowane zmiany Statutu Spółki:

Obecnie brzmienie § 7 ust. 1 Statutu brzmi:

1. Kapitał zakładowy wynosi 1.420.000,00 zł (jeden milion czterysta dwadzieścia tysięcy złotych) i dzieli się na 14.200.000 (czternaście milionów dwieście tysięcy) i akcji zwykłych, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda akcja, w tym:

a. 10.000.000 (dziesięć milionów) akcji zwykłych imiennych serii A o numerach od 1 do 10.000.000,

b. 4.200.000 (cztery miliony dwieście tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii B o numerach od 1 do 4.200.000.

Proponowana zmiana § 7 ust. 1 Statutu

1. Kapitał zakładowy wynosi nie mniej niż 1.920.000,00 zł (jeden milion dziewięćset dwadzieścia tysięcy złotych) i nie więcej niż 3.420.000,00 zł (trzy miliony czterysta dwadzieścia tysięcy złotych) i dzieli się na nie mniej niż 19.200.000 (dziewiętnaście milionów dwieście tysięcy) i nie więcej niż 34.200.000 (trzydzieści cztery miliony dwieście tysięcy) akcji zwykłych, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda akcja, w tym:

a. 10.000.000 (dziesięć milionów) akcji zwykłych imiennych serii A, o numerach od 1 do 10.000.000,

b. 4.200.000 (cztery miliony dwieście tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii B, o numerach od 1 do 4.200.000,

c. nie mniej niż 5.000.000 i nie więcej niż 20.000.000 (dwadzieścia milionów) akcji zwykłych na okaziciela serii C, o numerach od 1 do 20.000.000.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na maile już nawet nie raczą odpowiadać.

Potwierdzam. W zeszłym tygodniu zaniepokojony kolejnym wielkim opóźnieniem postanowiłem napisać do BOK-u. W informacji zwrotnej napisano mi, że księgowość zostanie poinformowana o wszystkim. I jak zwykle na tym etapie kontakt się urywa. Wysłałem kolejnego maila jakoś we wtorek, czy środę i od tego czasu zero odpowiedzi. Całe szczęście to już moja ostatnia faktura w tej niepoważnej firmie.

Dzwoniłem dzisiaj,ale oczywiście jak zwykle Pani mnie poinformowała że nie ma komy podpisać przelewów

Jak to zwykle bywa w takich przypadkach.Zapewniają dalej że pieniądze zostaną wypłacone,ale kiedy ???? oto jest pytanie

Cała ich spółka to jakaś parodia!!!

Złodzieje

U mnie od 20-10-2014 Wypłata nie zrealizowana. Co więcej mam jeszcze u nich na koncie jakieś 170 zł (niby nie dużo, ale piechotą nie chodzi).

Poniżej ich odpowiedzi na moje maile:

"Wypłata powinna zostać zrealizowana. Jednak zweryfikuję sytuację w księgowości. "

"Zweryfikowałam sytuację w księgowości. Dostałam informację, że wypłata powinna zostać zrealizowana. Jednak jeśli nie otrzymał Pan przelewu sprawdzę sytuację w Banku w celu wyjaśnienia tej sprawy. Najmocniej przepraszam za wydłużone oczekiwanie."

"W takim razie sprawdzę sytuację w Banku w celu wyjaśnienia tej sprawy. Jeszcze raz przepraszam za oczekiwanie na wypłatę."

"Mieliśmy mały problem w Banku w jednej z paczek przelewów, na jednym dokumencie wystąpił błąd przez co cała paczka została odrzucona. Ponownie wypłata została dodana do realizacji. Postaram się by płatność została uregulowana jak najszybciej. Jeszcze raz przepraszam za Pańskie oczekiwanie."

"Skontaktowałam się z naszym biurem rachunkowym i uzyskałam informację, że przelew zostanie zrealizowany w przyszłym tygodniu. Najmocniej przepraszam za wydłużone oczekiwanie."

"Kontaktowałam się z księgowością i przypominałam o wypłacie. Z racji tego, że jest to zewnętrzne biuro rachunkowe mają swoje terminy realizacji i bardzo często powodują duże opóźnienia w realizacji naszych przelewów. Przypomnę się raz jeszcze w tym temacie. Ze swej strony najmocniej przepraszam za opóźnienie."

"Skontaktowałam się z naszym biurem rachunkowym i uzyskałam informację, że paczka przelewów jest przygotowywana na ten tydzień, w tym również Pańska wypłata. Najmocniej przepraszam za tak długie oczekiwanie."

Teraz to nawet na maile nie odpisują.

A pieniondzów jak ni było, tak ni ma ;)

To widzę, że otrzymujesz wiadomości, bo Ja nie dostałem jak zapytałem o wypłatę. A nie zrealizowaną wypłatę mam z 14-10 więc odpowiedź pewnie miałbym podobną. Więc czekamy do końca tygodnia :)

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Ponad 300 linków, które jeszcze się zachowały zostało usuniętych, strony wycofane z systemu. Dziękuję Prolinkowi za współpracę - już mnie nikt nie przekona żeby skorzystać z ich usług. Niech sobie dymają kogoś innego.

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności