Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję Prolinkowi za współpracę - już mnie nikt nie przekona żeby skorzystać z ich usług. Niech sobie dymają kogoś innego.

Lepiej unikać każdego innego biznesu stworzonego przez LeadBullet Spółka Akcyjna. Skoro tak traktują współpracowników, to każdy inny interes, który otworzą też pewnie będzie polegał na dymaniu klientów.

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo żałuję, że kiedyś popisałem się uczciwością i sam się do nich zwróciłem po tym, jak zobaczyłem, że dwukrotnie przelali mi kasę za tę samą fakturę. Faktura opiewała na kwotę 1200 zł...

Zajmuję się tworzeniem stron www

ejjj ... nie poddawajcie się . Jeszcze trochę a dobijecie do podobnej liczby postów jak w tym temacie . NIkt z Was się nie zastanawiał czy nie warto połączyć topiców ? Chyba na dniach będzie okrągła rocznica jak prolink zaczął sobie grubo w kulki lecieć :) Zapewne ci którzy nadal są w systemie ciągle wierzą że sytuacja się poprawi bo jeśli nie poprawiłą się przez rok to może w ciągu 2 lat .

Dostałem dzisiaj taką wiadomość

Witam,

Dostałam informację, że płatność została wstrzymana, ponieważ na Pana domenie nie wyświetlają się wszystkie linki.

Proszę o sprawdzenie tego, to będziemy mogli zrealizować płatność.

W tym problem że linki do momentu zlecenia wypłaty,to jest do 24-10-2014 wyświetlały się prawidłowo.Dopiero w tym miesiącu je usunołem.A oni znowu wymyślili jakiś pretekst żeby nie wypłacić kasy

Czekam na kolejną odp.Pewnie myślą jak mnie zrobić w balona

adamm22155, witaj w klubie! Dzisiaj dostałem jedną wiadomość o tym, że kod się nie wyświetla na stronie i oczywiście odpowiedziałem, że to się już nie zmieni, bo w związku z ciągłymi opóźnieniami kończę z nimi współpracę. W międzyczasie napisałem jeszcze do BOK-u kolejny raz pytanie o realizację faktury i dostałem podobną odpowiedź co Ty:

Witam,

koleżanka pisała dzisiaj do Pana z prośbą o poprawienie wyświetlania linków na domenie --------. Dopiero, kiedy linki będą się poprawnie wyświetlać będziemy mogli zrealizować wypłatę.

Pozdrawiam,
Magda

Wciąż nie rozumiem co ma piernik do wiatraka. Kiedy wystawiałem fakturę a także w ciągu kolejnych 3 tygodni reklamy się wyświetlały. Prolink po tych wszystkich informacjach o przekazaniu faktury do księgowości, przeciąganiu całego procesu, potem odpowiadaniu na co trzecią wiadomość obrał teraz nową strategię. :D

Forumowiczki i Forummowicze czy ktoś z Was wysłał im rachunek w tym tygodniu?

Chodzi mi konkretnie o potwierdzenie przekazania do księgowości o treści

Zlecenie wypłaty zostało przekazane do księgowości.

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji :)

Dotychczas przychodziło ono tego samego dnia.

Może zanim skarżyć się w TVN, to wystawić im wezwanie do zapłaty przeterminowanych płatności.

Poza tym za każdą spóźnioną płatność można naliczyć odsetki karne. - Nie są to wielkie kwoty ale jeśli tepsa potrafi domagać się 11 groszy za 1 dniowe opóźnienie, to my możemy tym bardziej.

Aha, karne odsetki przedawniają się po 3 latach.

Żeby było śmieszniej to dzisiaj dostałem zaproszenie nie do nextclick (???)

Jak to zobaczyłem na skrzynce to niewiedzialem czy mam się śmiać czy płakać.
Co do tematu to pierwsze sygnały o braku płynności prolinka to był moment wprowadzenia bezpłatnych linków.

Łudziliśmy się, że będzie sielanka, ale praw ekonomii nie oszukasz.
Na razie nie ściągam linków, same znikają i powoli dobijam do kolejnej wirtualnej wypłaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności