Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej mnie irytuje fakt, że ktoś z prolinkowego profilu tutaj ostatnio zagląda i zamiast podjąć z nami dialog to mają nas gdzieś. Sam na chwilę obecną nie dostałem już odpowiedzi na drugą wiadomość w sprawie zatrzymania finalizacji przelewu- usunąłem ich kod po tym jak kolejny raz minął termin zapłaty zawarty w fakturze. Jest nas tutaj trochę, więc może spróbujemy nagłaśniać sprawę w jakichś branżowych mediach?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem w szoooku :D

Dnia 18.12.2014 został uruchomiony nowy system SmartLink24.pl

System pozwoli na monetyzację powierzchni serwisów.

Pragniemy zachęcić Państwa do korzystania z możliwości nowego systemu. SmartLink24.pl jest następcą
Prolink.pl w odmienionej, bezpiecznej odsłonie. Dzięki temu mogą Państwo ponownie zarabiać z nami,
sprzedając powierzchnię reklamową swojej witryny.

Aby umożliwić sprawne przejście z systemu ProLink.pl do SmartLink24.pl, Zarząd Spółki LeadBullet SA
wydał rozporządzenie, na mocy którego otrzymują Państwo możliwość usunięcia linków z ProLink.pl bez
konsekwencji nieotrzymania wypłaty zgromadzonych na koncie środków (warunkiem jest rozpoczęcie
współpracy w systemie SmartLink24.pl). Środki zostaną przeniesione do nowego systemu. Wypłata
zgromadzonych środków możliwa będzie po upływie miesiąca od rejestracji w systemie SmartLink24.pl.

:D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Wyszukiwarka stron na których chcemy umieścić linki jeszcze sypie błędami.

Ogólnie to wygląda wszystko prawie jak w prolinku tylko inna oprawa graficzna.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dlaczego linki mają nadal się wyświetlać po zleceniu wypłaty? Wszędzie to podkreślają.

Po wykonanej usłudze należy się zapłata. Gdyby płacili jak niektóre firmy konkurencyjne w ciągu 24h to ok. Ale jak mają wisieć linki jeszcze miesiąc, to co? To wygląda trochę tak jak w kawale: czy jest dzisiejszy chleb, nie jest tylko wczorajszy. Kiedy będzie dzisiejszy? Jutro!

Zanim firma LeadBullet uruchomi nowy projekt powinna zamknąś sprawę poprzedniego, Prolinka, rozliczyć sie z wydawcami, napisać jasną i rzetelną informację o tym co było i o tym co będzie,

Na fanpage Prolik napisali dwie godziny temu:

Chcielibyśmy poinformować, że w przypadku rezygnacji z korzystania z systemu Prolink.pl w pierwszej kolejności należy usunąć serwis z panelu systemu, a następnie pliki systemu z serwera. Dostajemy informacje, że mimo usunięcia linków nadal są one wyświetlane na stronach. Prosimy o weryfikację plików na serwerze.

Pozdrawiamy,
Zespół Prolink.pl"

A jak się ma tego typu komunikat do realizacji wypłat? Czy po usunięciu serwisu z systemu wypłaty będą realizowane, czy warunkiem wypłacenia zaległej kasy jest wyświetlanie linków?

Po całym zdarzeniu, i braku rzetelnych informacji czuję niesmak i niechęć do współpracy z LeadBullet i wszystkimi ich projektami.

po co miałbym usuwać linki i przenosić serwisy do nowej wersji systemu, skoro w prolinku ciągle emituję linki i nalicza mi zyski?

mam usunąć wszystkie linki, dodać serwisy do "superlink24" następnie oczekiwać nie wiadomo jaki czas na nowych reklamodawców, w dodatku o miesiąć wydłużona zostaje możliwość zlecenia wypłaty (a na wypłatę czeka się kilka miesięcy)

przypomnę że ciągle czekam na przelewy między innymi przelew z października, a z LeadBullet nie ma kontaktu jeśli zapytanie dotyczy wypłaty

A jak się ma tego typu komunikat do realizacji wypłat? Czy po usunięciu serwisu z systemu wypłaty będą realizowane, czy warunkiem wypłacenia zaległej kasy jest wyświetlanie linków?

Po całym zdarzeniu, i braku rzetelnych informacji czuję niesmak i niechęć do współpracy z LeadBullet i wszystkimi ich projektami.

Z całą pewnością mówię Ci, że warunkiem jest wyświetlanie linków. W mojej sytuacji Ci złodzieje próbują zamrozić realizację faktury, bo wywaliłem instalację z serwisu. No i mimo, że fakturę wystawiałem pod koniec października, kiedy wszystko działało- nawet po upłynięciu daty zapłaty z faktury- oni postanowili zablokować wypłatę i nie odpowiadają już na moje wiadomości.

Panowie i Panie. Złodziejstwo trzeba tępić.

Ja również wystawiłem fakturę w październiku na kwotę 350 zł i dalej pieniędzy nie otrzymałem. ( dodatkowo mam jeszcze ponad 100 zł na koncie w prolinku ).

Może to nie są jakieś wielkie pieniądze ale nie pozwolę się okradać nawet jeśli byłaby to kwota rzędu 10 zł.

Moja propozycja to odczekać do końca roku i jeśli nie będzie wypłat to robimy pozew zbiorowy.

Co wy na to ?

Pozdrawiam.

Pozew zbiorowy, to brzmi dumnie i ... medialnie. Sądzę jednak, że są inne środki dochodzenia zapłaty za rachunek/fvat: wezwanie do zapłaty -> przedsądowe wezwanie do zpłaty -> sprawa w sądzie -> zgłoszenie do KRD.

Fakt, indywidualne sprawy sądowe związane są z większymi kosztami, które - uwaga! - ponosi dłużnik.

Tak przy okazji.

Wczoraj dodzwoniłam się do prolink. Na początku przyszłego tygodnia mają "pójść" kolejne przelewy. Czas pokaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności