Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że z pozwem zbiorowym powinniśmy się wstrzymać. To jest ostateczność. Teraz musimy skupić się na nagłaśnianiu całej sprawy w branżowych mediach. Sam myślałem żeby z tematem podbić do redakcji Antyweba... oczywiście jeśli macie wolną chwilę to też do nich napiszcie- im nas będzie więcej tym lepiej.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

po co miałbym usuwać linki i przenosić serwisy do nowej wersji systemu, skoro w prolinku ciągle emituję linki i nalicza mi zyski?

Bo dzięki temu możesz legalnie i bez bólu wynieść się z tego systemu :) Tutaj wypłacasz środki, czekasz aż przelew dotrze, przenosisz się do nowego systemu, nie akceptujesz linków i po miesiącu wypłacasz środki - voila nie straciłeś prowizji za wypierniczenie linków :P

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

@pyzdera "tutaj wypłacasz środki, czekasz aż przelew dotrze, przenosisz się do nowego systemu, nie akceptujesz linków i po miesiącu wypłacasz środki " coś przekombinowałeś w tym zdaniu, napisali że możesz wywalić wszystkie linki z prolinka bez konsekwencji tylko i wyłącznie jak zapiszesz się do smartlinka , a kasa i tak za (może) miesiąc. Ale widzę że Tobie tam jest OK skoro referrala masz w stopce, myślisz że tu znajdziesz rogaczy ?

@gotenhafen - ty jakiś rozczarowany jesteś :) narzekasz na prolinka, na seopilota i od lutego masz pewnie tylko posty w ich tematach :) teraz masz szanse popisać w smartlink24 jak tylko ktoś założy temat... przeczytaj mój post jeszcze raz ze zrozumieniem :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Kolejny tydzień już leci, jak tam wypłaty? U mnie brak wiadomości ze strony prolink. Choć support w nowym projekcie działa błyskawicznie ;)

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Nie odpowiedzieli na mój komentarz na Facebooku i na ostatnie trzy-cztery maile. :P Najbardziej jednak irytujący jest fakt, że każdego dnia prolinkowy profil jest online na forum i nikt od nich nawet nie raczy tutaj podjąć z nami dialogu.

faktura z 01.11.2014 dalej nie opłacona a byly zapewnienia że przed świętami kasa dojdzie.

Słowa tej firmy nie są nic warte.
Nie warto wchodzić w interesy z firmą LeadBullet S.A.

Opinie o LeadBullet są jak najbardziej słuszne.

Na pytanie czy leadbullet ma zamiar ogłosić upadłość konsultant odpowiedział, że "jeszcze nic mu nie wiadomo" - czyli tylko kwestia czasu.

Poozdrowienia

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

ponowie informacje

jutro 29 grudnia 2014roku o godzinie 10:00 pajace z LeadBullet S.A. zwołują walne zgromadzenie które odbędzie się w Warszawie, przy ul. Menueta 26,

celem jest podniesienie kapitału zakładowego spółki z dotychczasowych 1.420.000zł do kwoty pomiędzy 1.920.000 - 3.420.000zł

https://www.imsig.pl/pozycja/2014/233/16052,LEADBULLET_SP%C3%93%C5%81KA_AKCYJNA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności