Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Heh, pierwsze co zrobię jak dostanę kasę to usunę resztę linków, kolejnym będzie wywalenie artykułów z nextcontent, którym upłynął 12-o miesięczny termin, potem polecą sukcesywnie, aż do ostatniego. I oczywiście zlecenie wypłaty reszty kasy, która uzbiera się do momentu wywalenia linków :) i wtedy, na reszcie pozbędę się filtrów na domenach z prolinkiem (tak drodzy reklamodawcy, macie linki na domenach z filtrem, bo inaczej to ja musiałbym zapłacić prowizję za ich usunięcie), no i zakończę współpracę która na początku układała się świetnie, a na końcu raczej żenująco :olaboga:

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

U mnie przedsądowe wezwanie do zapłaty czeka w kopercie na upłynięcie terminu. Kwoty zaległych wypłat nie są gigantyczne, ale wypadałoby je odzyskać dla zasady, więc mogę nawet dołożyć do sądu :)

Pewnie teraz mieli przypływ przedsądowych wezwań i już to ignorują. @ChrisPL Ja mam wypłatę zleconą 14 października. Wiele prób kontaktu - zero odzewu.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Mi zostały w prolinku jakieś grosze obecnie ok 400zł zastanawiam się co z tym zrobić. Wypłacać i ryzykować, że będę w plecy o VAT i dochodowy, czy olać sprawę.

ja wykorzystałem kasę na linki i artykuły.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

dostał ktoś kasę za wypłatę z 25 listopada?

pisałem do nich @ i oczywiście pozostał bez odpowiedzi.

Wysłałem do nich sporo mailów i oczywiście na żadnego nie odpowiedzieli. Generalnie kasę powinienem mieć na koncie 21 listopada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności