Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Firma LeadBullet S.A. zlekceważyła wezwanie do zapłaty, nie zapłacili zaległego rachunku choć minęło przeszło dwa miesiące od wystawienia i zaakceptowania wystawionego rachunku dlatego w trybie natychmiastowym wypinam ze stron wszystkie kody wszystkich usług które prowadzi ta firma.

Taka drobna ciekawostka, jeden z serwisów w którym nie było prowadzonych żadnych modyfikacji dodanych do systemu Prolink w którym do momentu wysłania wezwania do zapłaty status był jako OK ma aktualnie status "sprawdź instalację", podkreślam, że w serwisie nie były prowadzone żadne modyfikacje kodu.

Nie zamierzam korzystać z żadnych usług i tych starych i wszelkich nowych które zaoferuje LeadBullet S.A

Firma LeadBullet S.A. zlekceważyła wezwanie do zapłaty, nie zapłacili zaległego rachunku choć minęło przeszło dwa miesiące od wystawienia i zaakceptowania wystawionego rachunku dlatego w trybie natychmiastowym wypinam ze stron wszystkie kody wszystkich usług które prowadzi ta firma.

Taka drobna ciekawostka, jeden z serwisów w którym nie było prowadzonych żadnych modyfikacji dodanych do systemu Prolink w którym do momentu wysłania wezwania do zapłaty status był jako OK ma aktualnie status "sprawdź instalację", podkreślam, że w serwisie nie były prowadzone żadne modyfikacje kodu.

Nie zamierzam korzystać z żadnych usług i tych starych i wszelkich nowych które zaoferuje LeadBullet S.A

Nie modyfikowałem od kilku miesiecy nic na dwóch stronach, a oni zmienili status na "oczekuje na instalację". Linki wyświetlają się, udowodniłem to - oczywiście brak odpowiedzi.

No ciekaw jestem.. dostałem w poprzedni poniedziałek informację, że mój rachunek został dołączony do koszyka piątkowych (23.01.2015) płatności. W piątek nic nie dostałem.. dzisiaj już po pierwszej sesji przychodzącej a na rachunku dalej pusto.. dajcie znać jak tam u Was. No nic czekam do wieczora i zgłaszam sprawę do prawnika, nie chcę mi się już z nimi bawić.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Dzisiaj na nic nie czekaj:) na pytanie czy zrealizowali przelewy w piątek taka oto odpowiedź:

Nasze biuro rachunkowe dopiero dzisiaj skończyło wprawdzać przelewy. W dniu jutrzejszym zostaną zrealizowane. Przepraszam za opóźnienie, ale jesteśmy uzależnieni od zewnętrznego biura rachunkowego, a ono rządzi się swoimi terminami.

Nope.. pusto, widzę nie tylko u mnie.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Nowa duszyczka w super firemce napisała:

Witam,

Pani ........., wypłata została wstrzymana, ponieważ usunął Pani serwis.

Regulamin mówi, że na dzień wypłaty środków wszystkie linki muszą wyświetlać się poprawnie:

''Wydawca nie może usunąć linków, ani domen przed dokonaniem weryfikacji poprawności emisji i otrzymaniem wynagrodzenia. Wypłata zostanie zrealizowana, gdy emisja wszystkich linków będzie prawidłowa, w przeciwnym wypadku zostanie ona wstrzymana do czasu rozwiązania ewentualnych problemów. Maksymalny czas wstrzymania wypłaty to 30 dni. Po tym czasie - w razie braku rozwiązania przez Wydawcę ewentualnych problemów - wypłata nie zostanie zrealizowana a Wydawcy nie będą przysługiwały z tego tytułu jakiekolwiek roszczenia''.

Pozdrawiam,

Olga Pazio

Cytują regulamin, którego sami nie przestrzegają. Mieli 30 dni roboczych na weryfikację.

27. Wypłata wynagrodzenia następuje w terminie 21 dni od dnia doręczenia Administratorowi prawidłowo wystawionej faktury VAT lub rachunku. Termin ten może ulec zmianie ze względu na proces weryfikacji konta pod względem nadużyć i nieprawidłowości, jednak nie będzie on dłuższy niż 30 dni roboczych.

Nie zrobili tego, więc serwisy usunąłem.

Czy może ktoś wkleić treść maila, który rozsyłali z prolinka zaraz po otrzymaniu kar od google?

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

Proszę:

Szanowni Wydawcy!

Potwierdzamy informację, iż zarówno Wydawcy, jak i Reklamodawcy otrzymali karę od Google za korzystanie z systemu ProLink. W związku z zaistniałą sytuacją informujemy, że w dniu dzisiejszym, 24 listopada, zawieszamy działanie systemu w celu analizy problemu. Zawieszenie systemu oznacza, że wszystkie ustawione w kolejce do zakupów linki zostaną usunięte. Pozostawiamy aktywne konta użytkowników, więc wszelkie dostępne działania na kontach będą możliwe.

Zwracamy się do Państwa z prośbą o przesłanie informacji:
- czy wszystkie Państwa serwisy sprzedające linki w systemie otrzymały powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków;
- czy korzystali Państwo z innych systemów wymiany linków na ww. serwisach.

Powyższe informacje pomogą nam w analizie problemu oraz pozwolą na modernizację systemu w celu przystosowania go do zaistniałych zmian.

Dziękujemy
Zespół ProLink

(24.11.2014)

Ja tylko jestem ciekaw, jaką logiką kieruje się zarząd LeadBullet Spółka Akcyjna, nie wywiązując się ze swoich wierzytelności. Przecież wiadomo, że jeśli LeadBullet jest komuś dłużny większe pieniądze, to z pewnością taka osoba będzie się domagać swoich praw przed sądem, a w końcu i tak odzyska kasę. Oskubać można jedynie drobnych wydawców, na kilkadziesiąt, kilkaset złotych - ale po co? Bajerowanie i kłamliwe tłumaczenie się regulaminem może i da oszczędności, ale w porównaniu z utratą dobrego imienia firmy - będą one znikome. Już teraz Lead Bullet figuruje na wielu stronach jako dłużnik. Czy to jest warte zaoszczędzonej kasy?

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

@Lorbas: Też tego nie rozumiem.. (po cichu liczę, że może swoje pieniążki jeszcze odzyskam..) ale wydaje mi się, że to jest kwestia jakichś decyzji zarządu o wypłacaniu w taki a nie inny sposób pieniędzy. Bo jak widać niektórzy swoje należności dostają.

Jak to w większości polskich firm najbardziej przerąbane ma szary pracownik, taki z BOK'u albo supportu, bo na nic nie ma zbytnio wpływu tylko robi co mu każą (no i oczywiście wydawca których swoich pieniążków na oczy nie zobaczył). A to na niego wylewa się cały gniew ludu, podczas gdy zarząd i prezesi kombinują (na karaibach) jak tu ogłosić upadłość i pozbyć się wszystkich długów. Jednocześnie za 2 dni startując z nowym projektem lub całą firmą.. (patrz smartlink24.pl..)

Na moje prolink czuł się za pewnie, puścili projekt, który był w miarę działający i liczyli że nigdy się to nie zmieni.. niczym bank, który może mieć duże przekonanie o tym, że wszyscy na raz całej kasy z niego nie wybiorą. A przynajmniej nie będzie takiej możliwości bo w banku kasa jest cały czas w obrocie. Na tym się prolink przejechał, bo tej kasy pewnie zwyczajnie nie było, jeżeli by była wszyscy swoje pieniądze dostaliby o czasie.

Takie moje zdanie, dlatego dziękuję i dobranoc nigdy więcej byznesów z januszami biznesu z LedBullet oraz z Panami widniejącymi jako zarząd lub prezesi.

W jaki sposób mogę zgodnie z ich regulaminem usunąć ostatnie serwisy, które trzymam i zlecić wypłatę reszty zarobków ? Przelew z 3 listopada jeszcze nie doszedł, ale nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności