Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Alleluja.. przyszedł przelew w sesji przychodzącej o 12. Dziękuję i dobranoc kończę współpracę z tą firmą :D

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ci złodzieje dziś przesłali mi e-mail z podobną informacją jak wyżej. W związku z usunięciem serwisu mam nie otrzymać ostatniej wypłaty (wszystkie linki wygasły lub zostały usunięte w serwisie, co obniżało mój stan konta). Po wygaśnięciu wszystkich linków usunąłem serwis i czekam na ostatnią wypłatę. Jutro przedsądowe wezwanie do zapłaty za ostatnią, groszową wypłatę.

Jak chcesz kupić na stronie, której nie ma w systemie, bo takowy jest do xxxx to się opłaca.

Okazuje się, że blokada wypłaty może nastąpić z racji braku linków na stronie, gdy ilość sprzedanych to 0 (słownie: zero)!

tylko grzeczne e-maile.

Czy uważasz, że upominanie się o swoje pieniądze jest niegrzeczne?

Czemu we wszystkich postach podkreślasz "grzeczne" emaile?

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

tylko grzeczne e-maile.

Czy uważasz, że upominanie się o swoje pieniądze jest niegrzeczne?

Czemu we wszystkich postach podkreślasz "grzeczne" emaile?

Aby zaakcentować fakt, że nie wysyłałem żadnego ponaglenia przedsąsowego i że nie domagałem się żadnych wyjaśnień. Jedynie prosiłem o info, kiedy będzie zrealizowany przelew.

Wypłata zlecona 10.10.2014r. - termin płatności 31.10.2014r. - zgodnie z regulaminem prolink mógł się wydłużyć do 30 dni roboczych czyli 21.11.2014r.

A Pani Olga z Leadbullet 27.01.2015r. czyli po 72 dniach roboczych od zlecenia wypłaty stwierdza brak moich serwisów w prolink oraz niewłaściwą instalacje skryptu przez co wtrzymuje wypłatę.

Leadbullet był tylko firmą pośredniczącą między nami wydawcami a klientem - kupującymi linki. Za emisję linków klienci płacili z z góry Leadbullet a oni nie dość, że przetrzymywali pieniądze 30 dni bo przez tyle naliczała się opłata na konto wydawcy za linki, które klient opłącił z góry. Dodatkowo wymyślili rachunek z 21 dniowym terminem płatności, czyli w sumie już 51 dni operowali naszymi pieniędzmi.

Aktualnie na wypłatę czekam już 110 dni (73 dni robocze) + 30 dniowy okres nalicznia od momentu zakupu linków (do pełnego naliczenia zysków). Także od pobrania opłaty od klienta za emisję linków operują moimi pieniedzmi już 140 dni!!!

@pawelwel Kurcze może byłem za mało grzeczny prosząc o wypłatę środków. Proszę, poradź mi.

Pani Olga po 73 dniach roboczych weryfikowała strony pod kątem instalacji (pomimo, że zgodnie z napisanym przez nich regulaminem ma na to maksymalnie 30 dni roboczych) i stwierdziła, że wstrzymuje wypłatę na kolejne 30 dni.

Wizyta w Sądzie jest dla mnie sprawą oczywistą (wygraną). Czekam do przyszłego wtorku na ustosunkowanie się Pani Olgi do niegrzecznych maili. Brak przelewów = Sąd.

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności