Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prolink jest już martwym systemem, usunąłem niedawno kod wyświetlający linki a system nadal wyświetla status OK i nalicza kasę za niewyświetlane linki. Parę drobnych które zostały u nich na koncie przeznaczyłem na linki które już nic nie dają bo istnieją tylko w panelu.

Pora na przenosiny

@pawelwel Kurcze może byłem za mało grzeczny prosząc o wypłatę środków. Proszę, poradź mi.

Jeśli ten sarkazm poprawi Ci humor, to możesz go używać do woli.

Napisałem tylko sposób odzyskania swoich pieniędzy - może komuś się przyda, Tobie widocznie nie pomoże.

To mi nie poprawia humoru natomiast nie uważam żeby ton w jakim mail jest utrzymany miał wpływ na wypłatę z Leadbullet.

Przelewy robione są zupełnie losowo. Ludzie dostają wypłaty z listopada i grudnia, a Ci z października dalej czekają pomimo poprawnych instalacji.

Także ilość użytych "proszę" i "dziekuję" w mailach nie ma znaczenia. Już od pierwszego dnia po terminie pisałem maile z prośbą o uregulowanie należności. Niestety nic nie dały. Wszystkie moje maile do Leadbullet są grzeczne, pomimo rosnącego poziomu irytacji szarpaniem się o kilkaset złotych, które są moje a oni je bezprawnie przetrzymują.

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

Nie wiem czym się kierują. Czy pytają wróżki? Czy wróżą z fusów?

Mnie od początku Pani Musińska odpisywała, "paczka przelewów jest weryfikowana", "przepraszamy za opóźnienie". Takich maili dostałem kilka. Gwarantowała wypłatę w "przyszłym tygodniu". Niestety nic z tego nie wynikało.

Teraz nowa Pani dostała polecenie odpisywać w inny sposób. Nawet Pani Olga szablonu nie zmieniła. Dostałem maila "pani Jakubie".

Grają na zwłokę. Nie wiem do czego to wszystko dąży, ale już po mniejsze pieniądze byłem w Sądzie. Także nie zniechęcą mnie takimi głupotami wypisywanymi w mailach.

Wszystkim innym też radzę w razie braku przelewu udać się do sądu. Czy to 100 czy 1000 zł. Satysfakcja z odzyskanych pieniedzy jest bezcenna tym bardziej biorąc pod uwagę bezczelność Leadbullet.

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

Wystarczy mieć jedno wezwanie do zapłaty - tak naprawdę nie ma czegoś takiego jak 'przedsądowe wezwanie do zapłaty' - to tylko taki chwyt, żeby presję na dłużnika wywrzeć. Więc jak ktoś jedno wysłał to starczy, a tak naprawdę to w ogóle można by się było bez niego obejść bo z umowy wynika kiedy ma płatność nastąpić.

Linków trzymać nie trzeba - przypominam, że nawet sam Prolink wysłał maila, żeby linki usunąć z uwagi na banowanie stron.

Wczoraj pospieszyłem się z deklaracją, że wysyłam przedsądowe wezwanie do zapłaty. Rozumiem, że po wysłaniu poleconym zwykłego wezwania do zapłaty mogę już bezpośrednio złożyć sprawę do sądu? Jak to najprościej zrobić?

Pani Olga Pazio nowa w Leadbullet nie jest - mnie już w październiku odpisywała na e-maile.

Jestem ciekawy, czy te panie są świadome, że przekreślają swoją przyszłą karierę, bo jak tylko przyszły pracodawca wpisze ich dane do internetu, to mu wyskoczy, co wcześniej robiły i jak traktowały ludzi.

A jak ktoś myśli, że biedne panie tylko robią to, co zarząd każe, to zachęcam do przedzwonienia do nich i rozeznania się, jakie to niemiłe osoby bez skrupułów. Takiego chamstwa i bezczelności pracodawca nie wymusi, to trzeba mieć w sobie.

Pani Olga Pazio nowa w Leadbullet nie jest - mnie już w październiku odpisywała na e-maile.

Jestem ciekawy, czy te panie są świadome, że przekreślają swoją przyszłą karierę, bo jak tylko przyszły pracodawca wpisze ich dane do internetu, to mu wyskoczy, co wcześniej robiły i jak traktowały ludzi.

A jak ktoś myśli, że biedne panie tylko robią to, co zarząd każe, to zachęcam do przedzwonienia do nich i rozeznania się, jakie to niemiłe osoby bez skrupułów. Takiego chamstwa i bezczelności pracodawca nie wymusi, to trzeba mieć w sobie.

To fakt przerąbane markować swoim nazwiskiem działania takiej firmy, nawet siedząc jedynie w BOK'u. Ale rozumiem że to apropo "zarząd każe coś robić" to do mnie :) bo coś takiego gdzieś u góry naskrobałem. Ogólnie nie gadałem z Paniami telefonicznie, więc nie wiem, może faktycznie to taki typ roszczeniowych "bab z dziekanatu" robiących ze wszystkim problemy.

Fakt, że czekałem na przelew od końca listopada, ale poprawienie jakichś problemów które support wymyślał (chyba po to, żeby właśnie opóźnić wypłatę), odczekanie 2tygodni i kilka maili. W końcu ostateczny ten o wyjściu na drogę sądową, w moim przypadku poskutkowało. A przecież jak gadałem z Tobą @ChrisPL na privie, to kontakt do prawnika już był wstukany w telefon. Może poskutkowało pojechanie ich o kasę od strony supportu i bok'u jednocześnie, a może miałem po prostu farta i moja kasa nawet bez straszenia sądem znalazłaby się w ostatnim koszyku płatności. W każdym bądź razie pieniądze odzyskać się da, także powodzenia wszystkim, którzy jeszcze nie dostali przelewów.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Chciałem poinformować, że system wymiany linków w mojej ocenie jest nierzetelny. Firma jest miła, jeśli płaci się im za linki, które i tak ostatecznie pogrążają pozycje w Google. Nie ma stałych opłat, bo z miesiąca na miesiąc płaci się coraz więcej. Kiedy udostępniamy nasze strony i prezentujemy linki wszystko działa ok, do momentu wypłaty. Wypłaty są przeciągane, ja czekam od grudnia, a mamy już luty. W tej chwili firma nie odbiera telefonu! W sieci można znaleźć informacje od innych użytkowników, że nie otrzymali wypłat lub były one znacząco opóźniane.

Dodatkowo Google kilka miesięcy temu zaczęło blokować system Prolink, a ich linki są po prostu rozpoznawane i traktowane jako 'sztuczne', co znowu pogarsza pozycję. Od dwóch miesięcy, czyli od grudnia 2014 roku zdecydowanie spadła ilość wykupionych linków i system po prostu umiera śmiercią naturalną.

Domyślam się, że firma nie będzie realizowała wszystkich wypłat. Odradzam współpracę zarówno w ramach kupna jak i sprzedaży linków!!!

www.bankizdjec.com.pl - sprzedawaj zdjęcia i zarabiaj na swoim hobby

Mi również firma LeadBullet SA za pośrednictwem Prolink jest dłużna niecałe 300 zł. Firma okazała się nierzetelna. Już nigdy nie zaufam firmie LeadBullet SA oraz żadnemu z dotychczasowych jej członków zarządu, w składzie: Kloc Artur Krzysztof, Rybka Krzysztof, Falenta Rybka Jolanta Agnieszka, Kuczyński Grzegorz, Jasiński Michał, Pawłowski Łukasz, Chorowiec Włas

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności