Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Na ostateczne przedsadowe wezwanie do zaplaty napisane przez kancelarie prawna z odpowiednimi uwagami, m.in. faktem uznania dlugu (termin prawniczy) nie zareagowali. Ta firma autentycznie mysli, ze sad pominie to, ze w terminie nie zaplacili i nie zglosili uwag, a przystanie na to, ze ktos po kilku miesiacach zrezygnowal z ich uslug i na tej podstawie kasa za juz wykonana usluge bez zastrzezen sie nie nalezy.

Takze nie tylko brak profesjonalizmu, chamstwo i po prostu zlodziejstwo, ale tez czysta glupota cechuje ta firme.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sposób działania tej złodziejsiej firmy jest następujący. Zapytania o zapłatę mają gdzieś głęboko do czasu aż po kilku miesiacach usuniesz ich pliki z serwerów. Wtedy odpowiedają powołując się na swój regulamin, że przecież nie mogą wypłacić kasy bo usunąleś linki. W tym samym regulaminie jest też napisane, że na weryfikację mają 21 dni (w przypadku wątpliwości 30 dni roboczych), ale ten zapis mają już bardzo głęboko gdzieś - dokładnie tam gdzie mają wszystkich swoich klintów zarówno kupujących linki jak i wydawców.

Omijać ich zatem szerokim łukiem i oczywiście wszystkie ich systemy. Niech komornik zabierze im wszystkie traktory! Za to wypijmy w ostatki.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Sposób działania tej złodziejsiej firmy jest następujący. Zapytania o zapłatę mają gdzieś głęboko do czasu aż po kilku miesiacach usuniesz ich pliki z serwerów. Wtedy odpowiedają powołując się na swój regulamin, że przecież nie mogą wypłacić kasy bo usunąleś linki. W tym samym regulaminie jest też napisane, że na weryfikację mają 21 dni (w przypadku wątpliwości 30 dni roboczych), ale ten zapis mają już bardzo głęboko gdzieś - dokładnie tam gdzie mają wszystkich swoich klintów zarówno kupujących linki jak i wydawców.

Omijać ich zatem szerokim łukiem i oczywiście wszystkie ich systemy. Niech komornik zabierze im wszystkie traktory! Za to wypijmy w ostatki.

Dokładnie, działania LeadBullet zakrawają o złodziejstwo i tyle. Jedyny sposób w takim przypadku to ciągnąć ich do sądu - sprawa z góry wygrana, no ale trzeba poświęcić trochę czasu. Te sępy właśnie myślą, że drobni ciułacze nie odważą się na sąd a oni oszczędzą parę stówek.

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ja tylko przypomnę, jak ktoś zakończył współpracę, niech pousuwa kody php ze stron na których wyświetlał linki. Ostatnio wchodzę na jedną ze stron i pomimo tego, że w profilu administracyjnym prolink.pl usunąłem wszystkie linki, to na jednej ze stron kilka się wyświetlało :) to chyba te darmowe były. Co tam prolink.pl zmieniał kiedyś regulamin, że może dorzucać swoje linki czy coś. Tak tylko przypominam, bo sam zapomniałem i u mnie wisiało.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Taka sytuacja:

- Uznałem pod koniec roku, że odchodzę z prolinka. Na koncie było ok 200 zł, ale stwierdziłem, że szkoda nerwów na setki maili itd, usuwam konto

- Usunąłem wszystkie linki z panelu i kody ze stron. Nie wiedząc czemu nie mogłem usunąć jednego linku, system zwracał błąd. Nie zliczę ilości maili z prolinkiem, żeby to usunęli

- Usunęli. Wysyłam prośbę o usunięcie mojego konta. Pada odpowiedź, że nie mogą tego zrobić, bo na koncie są pieniądze. Z panelu zniknęła strona z wypłatami, piszę do supportu.

- Podesłali url strony na której mogłem zlecić wypłatę kasy. Poszło, otrzymałem info że zlecenie skierowano do działu księgowości (początek marca), a na koncie pojawiła się aktualizacja salda: 0 zł

- Po kilku dniach, dostaję maila że nie mogą wypłacić, bo usunąłęm linki z serwisu, muszą mieć potwierdzenie, że linki były emitowane (przypominam, że serwisy usunąłem pod koniec roku)

- W międzyczasie wpadło 25 groszy prowizji za program partnerski, saldo konta - 25 groszy.

- Teraz jest ping-pong bo nie wiadomo co zrobić. Wypłacić kasy się nie da, usunąć konta też, bo jest kasa..

Nigdy więcej..

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności