Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też dzwoniłem w piatek koło 15, i powiedzili że faktura została wprowadzona do paczki przelewów i czeka na akcept szefa...

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Potwierdzam problemy z płatnościami. Od początku działania systemu przelewy przychodziły po terminie i to zawsze kilka dni po mailowym przypomnieniu (wystawiam faktury co około pół roku do roku). Ostatnia faktura wystawiona w połowie marca. Do dzisiaj nie ma żadnych informacji o przelewie. Na moje maile nie odpowiadają (a wysyłam maila codziennie jesli nie zapomnę).

Potwierdzam problemy z płatnościami - Zawsze po terminie dostawałem.

U mnie termin na rachunku to był 14.04.15 Poczekam jeszcze 2 tygodnie i chyba wezmę odpalę jakieś narzędzie, które wszędzie gdzie wystąpi słowo "leadbullet" wrzuci komentarz o braku płatności z ich strony.

Swoje konto na prolink dawno zamknąłem z saldem -80 zł. Po kilku dniach bycia offline nawtykali spamerskich linków na strony, wogóle nie tematyczne. Jak je usunąłem to okazało się, że do każdego wywalonego dopłaciłem (taki regulamin). Co do eferty to ja bym za 5 zł nie kupił. No może jak być z 20 zł dopłacił. Pozycjonowanie prolinkiem? Hmmm. Chyba tylko konkurencję ;-)

A w sumie to się dziwnie że mają tak bardzo "opóźnione" płatności nikt nie dopisuje LeadBullet do KRD. Poza tym półroku zwłoki kwalifikuje się do wyksięgowania vat i złożenie odpowiedniego pisma do US. Na 100% spowoduje to kontrolę u nich. I przestanie być im tak wesoło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności