Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem swój stary serwis do Prolink.

site: Około 439 wyników

Według Prolink

Uwaga! Podstrony niezaindeksowane przez Google oraz bez określonego wskaźnika PR nie będą widoczne w wyszukiwarce Prolink.
Niezaindeksowane podstrony: 403. Aktywne podstrony w ProLink: 3.

Jako zaplecze witryna idealna, praktycznie zero linków wychodzących, Googlebot śmiga po niej codziennie, ale wg Prolink liczy się PR ;)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Gość Bukłak

Jestem w głębokim szoku, bowiem mój rachunek z 27-11-2014 został uregulowany 07-05-2015. Niecałe pół roku.

Pozostaje mi wobec tego życzyć Wam powodzenia :)

• 3 tygodnie później...

Ja również jestem w głębokim szoku. Rachunek "przekazany do księgowości" 9 kwietnia. Dzisiaj koło 14 zadzwoniłem z pytaniem "łer is maj money" i pani powiedziała, że zapłacą dzisiaj. 3h później widzę prawie tysiaka na koncie.

Jestem w szoku bo to chyba pierwszy raz, jak kontrahent twierdzi "zapłacimy dzisiaj" i płaci tego samego dnia. Zazwyczaj pomagały dopiero czarny pr lub telefony z kancelarii prawnych-widm.

• 1 miesiąc temu...

Googlebot śmiga po niej codziennie, ale wg Prolink liczy się PR

Na szczęście już dawno stamtąd uciekłem, ale to fakt nowe strony (stworzone po grudniu 2013 o ile dobrze pamięta) nie mają już nadawanych wskaźników PR, nawet o 0 wartości. Więc taki serwis z automatu jest przez prolink.pl odrzucany.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Ma ktos problem (procz mnie) z odzyskaniem pieniedzy od wlascicieli tego systemu?

3 tygodnie temu zlecilem wyplate srodkow (serwisy wycofalem dawno temu z niego). 

Pierwsza odpowiedz od nich byla pozytywna - zglosili wyplate srodkow do ksiegowosci.

Natomiast w tym tygodniu napisali:

Witam,

W związku z usunięciem przez Pana serwisu co jest złamaniem regulaminu, wypłata zgłoszona 22 czerwca 2015 roku nie może zostać zrealizowana. W przypadku przywrócenia serwisu i emisji linków wypłata będzie mogła zostać zrealizowana.

Problem w tym, ze serwisu juz tam dodac nie moge 

2dhu49v.jpg

Pieniadze zniknely z salda konta w systemie, a wyplacic ich na moje konto bankowe nie chca.

Zalecam trzymac sie od tej zalosnej firmy jak najdalej.

Prolink nigdy nie wypłacał wynagrodzenia na czas, ale to co jest od jakiegoś czasu to kpina. Wypłata zlecona: 26-01-2015 i nadal jej nie otrzymałem, brak wypłaty argumentują tym, że skasowałem linki ze strony. Pewnie że skasowałem, za darmo mają się wyświetlać? Na moją odpowiedź, że zgodnie z regulaminem wypłata wynagrodzenia powinna nastąpić w terminie 21 dni od dnia doręczenia administratorowi prawidłowo wystawionej faktury VAT lub rachunku już nie raczyli odpowiedzieć.

Odradzam z nimi współpracy!

Film online - legalne filmy bez limitów

Topowe giełdy z bonusami  - Giełdy kryptowalut!

@DMati

Niecale 600zl, ale wolalbym je miec w portfelu niz u tych kretaczy. Nie korzystam juz z systemu, chcialem wyplacic kase nim sie zmyja.

Swoja droga, odpowiedz od ich pracownika :

Witam,

Może Pan przenieść się do Smartlink24 i tam dodać serwis, a po miesiącu zrealizować wypłatę.

Pozdrawiam,
Magda

Czyli sami nie trzymaja sie regulaminu, ktory ustalili. Chce dodac strone do prolinka i po prostu wyplacic te pieniadze, ale oni uniemozliwiaja to i proponuja podpisanie sie pod ich kolejnym regulaminem...

Ponownie zalecam trzymanie sie z daleka od projektow firmy LeadBullet S.A : SmartLink24 i Prolink. 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności