Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję, aby robot nie dodawał podstron, gdzie nie ma umieszczonego kodu prolinka, u mnie się pojawiło sporo RSS'ów z komentarzy w stylu "/component/jcomments/feed/com_content/530", wydłuża to nie potrzebnie listę i trudniej odnaleźć "normalne" podstrony.

P.S albo chociaż dodajcie znak X przy każdej podstronie, właściciel sam zadecyduje ^_^

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prolink.pl, faktycznie jest :) O dziwo przeglądałem tą podstronę ale nie rzuciło mi się to w oczy... :D

W sumie chciałbym zgłosić jeszcze pewną propozycje zmian, a konkretnie aby podczas instalacji systemu były jakieś komunikaty ponieważ obecnie chciałem zainstalować system na forum i SeoKatalogu i mam informacje "Oczekuje na indeksacje " no i nie wiem czy instalacja jest ok czy nie... Fajnie jak by wyświetlał się jakikolwiek komunikat na stronie nawet jakieś słowo tu "ok" tak abym widział że skrypt jest dobrze includowany.

A i w panelu w zakładce "zarządzanie cenami" źle wyświetla ilość wolnych miejsc.

prolink.png

Sprzedany mam 1 link a w kolumnie mam pokazane że sprzedane są 2 linki :)

[edit]

W zakładce "Instalacja" źle działa paginacja wyników ponieważ mam wyświetlone:

1 z 2 nastepna strona

a po kliknięciu na nastepna strona nic tam nie ma (pokazana jest jedynie instrukcja instalacji).

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Fikas,

tak, zdecydowanie. Mamy to zaplanowane. Po zoptymalizowaniu przeglądarki i delikatnym poprawieniu robotów indeksujących - dodamy rozbijanie linków.

btw. gratuluję sprzedaży linków ;) widzę, że Twoje strony cieszą się zainteresowaniem

esder,

dzięki za info. Wiemy, że robot czasami indeksuje niepotrzebne podstrony. Pracujemy nad tym. Opcja z "x" do usuwania podstron jest ciekawa. Pomyślimy nad tym.

Michał,

Po stanie "oczekuje na indeksacje", serwis przechodzi automatycznie do stanu "oczekuje na akceptację administratora". Od kiedy masz stan oczekiwania na indeksację przy tym serwisie?

Screen, który załączyłeś nie wyświetla się.

Dzięki za info. dot. paginacji.

Dawstaw,

kod wysłany na pm

Screen poprawiony, widocznie hosting obrazków usunął zdjęcie :P

A co do komunikatu "oczekuje na indeksacje" to pojawił się w krótkim czasie od dodania stron (czyli od wczoraj dzisiaj w godzinach nocnych, sądząc po dacie w panelu). Dzisiaj parę godz temu wrzuciłem na 3 strony instalki i niestety nadal jest ten sam komunikat. Instalacja raczej jest poprawna, chmody również ustawione.

[edit]

Przy próbie zmiany ceny linku na podstronach 3-go stopnia otrzymałem komunikat:

* '10' is not between '34' and '340', inclusively

Czyli nie może być 10 gr :>?

[poprawka ;)]

[edit]

Widzę że najpierw jest akceptacja serwisów przez administratora i to wyjaśnia status strony ;) Wydawało mi się że najpierw się instalowało stronę a później była moderacja tyle, że widzę że jest to przyzwyczajenie ze statlinka ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Michał,

dzięki za screen. Faktycznie wczoraj mieliśmy drobny problem z indeskacją, który został już rozwiązany. Wszystkie dodane serwisy zostały poprawnie zaindeksowane.

Osoby, które dłużej niż jeden dzień widzą komunikat "oczekuje na indeksację" prosimy o kontakt.

Minimalna cena za link to 34 grosze.

Mikeusz,

w tej chwili w systemie jest już kilkadziesiąt jakościowych serwisów. Jest też kilka dużych katalogów, w których możesz kupić linki za nawet kilkadziesiąt groszy. Zapraszam do rejestracji.

Fikas,

btw. gratuluję sprzedaży linków :D widzę, że Twoje strony cieszą się zainteresowaniem

Staram się dodawać takie serwisy na jakich bym sam sobie życzył swoich linków ;) i tak to powinno działać :)

Pozdrawiam

Może jestem słaby z maty, dlatego zapytam :D

Jak jest ta cena obliczana za link? ustawiłem 100 groszy, czyli 1zł, na liście jest 1,10 zł. (no, ok, gdyż 10% prowizji doliczone), ale w sprzedanych linkach mam 0,90 zł. Czyli reklamodawca płaci 10% i drugie 10% reklamobiorca?

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

hej,

na razie kilka słów odnośnie zakupu linków:

po pierwsze fajnie byłoby aby nad lista stron, które już się wybiera sumował się dotychczasowy koszt wybranych pozycji, przy ponad 100 wybranych trudno ocenić na oko czy już zaznaczyliśmy na 30 zł czy na 300 zł

kolejna sprawa to moment zapłaty za wybrane linki, osobiście naklikałem się jak głupi tzn spędziłem ponad godzinę na zanzaczanie, kliknąłem "kup zanzaczone" i wszystko poszło na marne, ponieważ nie miałem wcześniej zasilonego konta, warto pomysleć aby można było tez zapłacić w tym momencie.

a i jeszcze jedno pytanie, jak długi może być anchor?

Mi brakuje usuwania serwisów. Dodałem stronę bez www (a mam przekierowanie w httacces na www) i teraz po akceptacji przez moderatora wisi sobie komunikat "Oczekuje na instalację". A tak to bym wyciął i dodał jeszcze raz.

Notabene czy ktoś ma problemy z prolink na home.pl? Nie wyświetlają mi się zakupione u mnie linki, a np. statlink działa bezbłędnie.

Andy

Czaysoon,

masz rację przy podsumowaniu dodamy łączną kwotę.

Andddrew,

usuwanie serwisów i kampanii pojawi się w najbliższym czasie. Osoba techniczna otrzyma zgłoszenie dot. zmiany adresu. Niedługo Twój problem zostanie rozwiązany.

Prolink.pl - jak wygląda kwestia "ochrony" naszych serwisów sprzedających linki przed "życzliwymi", którzy hurtem mogą zgłosić strony do Google jako sprzedające linki?

Też się nad tym zastanawiałem i mówiąc szczerze wolałbym rozwiązanie z linkliftu, gdzie nie było podanej domeny a jedynie jej parametry. Pomyślcie prosze nad takim rozwiązaniem

Pozdr

Andy

Xradar, Andddrew,

pracujemy nad funkcjonalnością, która pozwoli ukryć adres serwisu w wyszukiwarce. Adres można będzie otrzymać wysyłając zgłoszenie. Serwisy już dodane w ciągu kilku dni można będzie ukryć w ustawieniach. Przy ukrytych serwisach w wyszukiwarce będziemy wyświetlać tylko parametry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności