Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

A ja chciałbym usłyszeć odpowiedź jak to jest w końcu z prowizją w Prolink? Wcześniej nie została udzielona odpowiedź na pytania które padały w tym wątku. Jak to jest iż Prolink twierdzi iż pobiera tylko 10% prowizji, a w praktyce wygląda to tak iż gdy ustalimy cenę linka na np: 30zł, to sprzedający dostaje 27zł a kupujący widzi cenę 33zł?

Jakbym nie liczył to nie jest 10%...

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wyszukiwarka - musi być szukanie po frazie, a dopiero później po pojedynczych słowach. Teraz wyszukania konkretnej frazy to tragedia...

Zajmuje to bardzo dużo czasu...

Pisałem to wcześniej, dla Prolinka to powinien być priorytet numer jeden.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Panowie,

mamy okres wakacyjny więc naturalnie sprzedaż spada.

Od początku września powinno być coraz lepiej.

Brzoza24,

nie rozumiem zasadności Twojego pytania dot. rentowności systemu.

Zapewniam Cię, że produkt jest i będzie nieustannie rozwijany.

Gdyby nie było ruchu - nie byłoby 50 stron wątku w kilka miesięcy.

Kto chce zarabiać - już zarabia i się zarejestrował w ProLink.

Vardess,

tak jak wcześniej pisaliśmy - prowizja Wydawcy to 10%.

Jeśli Twoja cena linka to 30 pln, zarabiasz 27 pln. Link sprzedawany jest za 33 pln czyli +10% od Reklamodawcy.

To jest model, w którym działamy od startu giełdy.

Nutado,

dzięki za wskazówkę dot. wyszukiwarki. Sprawdzimy i postaramy się szybko wdrożyć.

wyszukiwarkę to mega szybko poprawcie bo nic się nie da przez nią znaleźć , ale poza tym jest ok i trzymam kciuki za prolinka chodź mam jakieś dziwne wrażenie że nigdy nie zrobi furory

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

nie rozumiem zasadności Twojego pytania dot. rentowności systemu.

Dlaczego nie rozumiesz? Chyba zdajesz sobie sprawę że przy tak olbrzymich kosztach rozwoju systemu o których pisałeś kilka postów wcześniej, posiadanie w nim mniej niż kilkudziesięciu tysięcy domen, powoduje ryzyko porzucenia projektu dlatego zapytałam ile dokładnie potrzeba domen w systemie przy obecnej prowizji aby zniwelować to ryzyko lub ewentualnie na jak długo starczy Wam środków aby każdego miesiąca dokładać kilkanaście tysięcy aby projekt istniał bo specjaliści o których pisałeś na pewno zarabiają po kilka tysięcy na m-c.

Jak usunąć serwis z giełdy?

Otrzymuję informację, że trwa analiza linków, mimo, że nic nie zostało przydzielone. :D

Nie mogę też usunąć kampanii, bo są 'aktywne linki'.

Linku nie można usunąć bo:

Stan linku www.adres.pl/strona.php nie został zmieniony z powodu błędu zmiany stanu.

;)

mniej znaczy więcej

Ja też mam taki sam problem z usunięciem serwisu z systemu. Na dodatek dzisiaj zauważyłem że Prolink źle podlicza moje zarobki! Z 4 linków jakie sprzedałem powinienem dziennie otrzymywać ponad 0,6zł a dostałem wczoraj 0,08zł - wszystkie linki się wyświetlają a strony na których się znajdują są zaindeksowane.

Panowie i Panie z Prolinka weźcie się w garść i nie tłumaczcie się wakacjami i barkiem załogi, jako klienta mnie to w ogóle nie interesuje, po prostu chce żeby system z którym pracuje działał sprawnie.

Jak coś się wypuszcza na rynek to powinno działać na tip top... szczególnie jeśli w grę wchodzą rozliczenia pieniężne.

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Panowie,

dziękujemy za zgłoszenie - sprawdzamy naliczenia. Jeśli ktoś myśli, że nie pracujemy w weekend to jest w błędzie :)

Dziś będzie informacja i jeśli faktycznie wystąpił błąd - zostanie szybko usunięty.

Informacja będzie przed 24.

Ja również od kilku dni obserwuje błędne naliczanie zysków więc wydaje mi się, że więcej osób ma podobny problem.

Poczekamy jednak do 24 na oficjalną informację czy jest jakiś błąd w systemie.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Czyli jednak coś było nie tak, ale najważniejsze że już jest w trakcie poprawiania.

Dodam jeszcze że po 3 dniach korzystania z prolink mam odczucia jak najbardziej pozytywne.

Linków sprzedałem dużo (szkoda, że te najtańsze :( ) ale i tak jestem mile zaskoczony.

Support na forum PIO oceniam na 5-tkę, a ten z BOKU na razie trochę niżej :)

Ogólnie jestem bardzo zadowolony

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności