Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ta wyszkuwarka zdeka im sie wali. Także mozliwe ze Twoja strona tam jes ale nie sposob jej znalezc. Choc z drugiej strony, ja po wpisaniu kilku fraz zwiazanych ze swoja strona jednak ja wypatrzylem.

EDIT. Chcialem takze ponownie zapytac, dlaczego na mojej stronie mozna kupic linki jedynie na strone glowna, podczas gdy na innych stronach (ale tez nie wszystkich) mozna takze na podstronach 2-ego i 3-ego stopnia. Dodam, że kod jest wstawiony na wszsytkie podstrony.

Radeq,

to jest dobry pomysł. Jednak przy obecnej liczbie serwisów podział na dokładne tematyki jest nieco problematyczny. Dlatego bardziej pracujemy nad algorytmem, który ma przedstawiać tematyczne wyniki zgodnie z poszukiwanymi słowami kluczowymi.

Mokasyn,

miejsce, w którym emitują się linki nie musi się odróżniać. Podaj adres serwisu na PW. Sprawdzimy kwestie podstron zaindeksowanych przez naszego robota.

M@k,

sprawdzamy kwestie parametrów w wyszukiwarce, o których pisałeś. Dzięki za uwagę, będziemy informować.

Katalogowanie,

tak jak wyżej. Sprawdzamy wyszukiwarkę.

Franz,

podaj adres serwisu na PW. Sprawdzimy dlaczego się nie wyświetla jeszcze w wyszukiwarce linków.

to ja też się poskarżę. Początkowo, na moich stronach zaznaczyłam, aby wyświetlało się po 5 linków. Zmniejszyłam tę ilość po jakimś czasie i pokazuje ładnie, że 3 lub 4. Niestety, w wyszukiwarce, przy moich stronach nadal widzi 5. I wczoraj np. sprzedałam piątego linka na jednej podstronie, mimo że mam ustawione 3 lub 4.

Jak widać więc - niby zmiany wprowadzono, a jednak nie.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

A ja mam pytanie. Czy prolink ma sluzyc do zarabiania czy faktycznie do pozycjonowania. Z tego co tu czytam to wszyscy nastawieni na zyski. Sprobowalem korzystajac z zaproszenia aby kupic kilka linkow i potestowac czy to cos wogole da.

Zarabianie groszy na linkach to nie moj cel, moj cel to aby strona poszla mi troche w gore w wynikach.

czy mi się wydaje czy coś akceptacja serwisów zwolniła?

tak sobie myślę że przydałby się status bardzie dopracowany. Obecnie jest tylko że oczekuje na akceptację moderatora. Można to poszerzyć o np. odrzucony i z jakiego powodu, z opcją zgłoś ponownie.

No i przydałyby się jasne kryteria przyjęcia do systemu. Tutaj możecie podpatrzyć Statlinka :P

Tanie multikody do SEOKatalogów - aukcja allegro

Tanie wpisy w preclach - aukcja allegro

Strony pod statlinka, zaplecza - zapytaj o wycenę

Bunitas,

faktycznie mamy drobny problem z limitem, który właśnie rozwiązujemy.

Najdalej jutro powinno być w porządku.

Hook,

giełda służy zarówno do zarabiania jak i pozycjonowania. Na forum sporo osób ma serwisy dlatego jest przewaga Wydawców. Jednak w rzeczywistości gdyby nie było Reklamodawców - wątek nie miałby prawie 60 stron :)

Zapraszamy do rejestracji.

Katalogowanie,

akceptujemy serwisy na bieżąco. Zasady akceptacji się nie zmieniły.

W tym tygodniu wprowadzamy statusy informujące o przyczynach odrzucenia serwisów + ponowne zgłoszenie do akceptacji.

Znacząco ułatwi to proces dodawania serwisu.

Ja też mam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników serwisu. Postanowiłem wypróbować ten system na jednym blogu. Zarejestrowałem się, dodałem serwis, został zaakceptowany ale potrafię go do końca zainstalować na Wordpressie.

Robię wszystko tak jak w instrukcji tzn:

- ściągam pliki, wrzucam do katalogu głównego serwera

- nadaję prawa pliku (chmod 666)

- edytuje plik wp-config, wklejam na początku podaną w instrukcji linię

- edytuje szablon, przez panel administracyjny, wklejam do sidebara, dokładnie tak samo tą jedną podaną w instrukcji linię

no i nie działa ;) .

allow_url_fopen jest włączony (yes), zresztą hosting z linuxpl.com

Miał ktoś taki przypadek i mógłby mi pomóc, czy mam pisać do supportu? To może być wina zastosowanego motywu na blogu? I czy na prawdę mam w tym sidebarze wkleić tylko tą jedną linię? A może wystarczy poczekać (zainstalowałem to w sumie dzisiaj rano..). Jeśli ktoś będzie chciał pomóc to z góry dzięki :) .

Miałem podobny przypadek. Edycję sidebara musiałem zrobić z poziomu ftp, dopiero mi zaakceptowało serwis.

Mokasyn,

miejsce, w którym emitują się linki nie musi się odróżniać. Podaj adres serwisu na PW. Sprawdzimy kwestie podstron zaindeksowanych przez naszego robota.

Na mojej stronie nadal można zakupić jedynie linki ze strony głównej i zaledwie 1 strony 2-stopnia, czyli łącznie 2 strony, a podstron zaindeksowanych mam około 70. Nie można m. in. kupić linka na żadnej stronie z PR=0, czyli tych najtańszych.

M@k,

podaj proszę konkretne przykłady i frazy, które nie spełniają oczekiwań.

Najlepiej przez nasz formularz kontaktowy - wtedy będziemy mogli sprawdzić problem i ew. poprawić.

Mokasyn,

PW wysłane. Będziemy informować.

Dzisiaj kolejne wydanie zmian i poprawek:

- Dodany komunikat informujący o wyczerpaniu środków na przedłużenie linków, których emisja kończy się w ciągu najbliższych 7 dni.

- Dodany export linków do CSV w szczegółach kampanii

- Dodana możliwość zgłaszania odrzuconych serwisów do ponownego sprawdzenia

Jutro kolejny update :glaszcze:

Tu nie trzeba konkretnych przykładów, byle co się da na przykład i nie działa.

Np. dajmy na to że chce (kupić )wyświetlić linki na słowo "praca" w cenie od 0,5 do 2 i wyskakuje komunikat "Brak wyników spełniających parametry wyszukiwania." a jest masa linków w tym przedziale cenowym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności