Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Bunitas,

Dzisiaj planujemy wydanie z masowym zaznaczaniem.

Będziemy informować.

Virtus4,

Codziennie odpowiadamy na setki maili. Prosimy o konkretne wpisy w wątku.

Jeśli nie odpowiada Tobie szybkość odpowiedzi - zawsze możesz zadzwonić do nas.

Pomocnik_waw_pl,

Standardowy termin to 14 dni.

Lukas22333,

Tak - masz rację. Jednak duża liczba katalogów może negatywnie wpłynąć na wizerunek ProLinka, jako giełdy jakościowych linków.

Davit,

W zakładce ustawienia masz opcję usuwania.

Jeśli masz problem z domeną i chcesz otrzymać szybką pomoc - zadzwoń do nas.

Diablotic,

Jeśli ten napis wyświetliłsię jednorazowo - prawdopobdnie trafiłeś na aktualizację systemu.

Zatem nic się nie stało.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy już wiadomo kiedy zostanie wydana aktualizacja dotycząca kilku błędów / nowych funkcjonalności, które zostały zgłoszone wiele razy w tym temacie? Ponieważ w ostatnich dniach kilka razy padło sformułowanie "dziś / jutro / w przyszłym tygodniu planujemy nowe wydanie" jednak do tej pory żadnych zmian.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Artur5236,

O warunkach akceptacji pisaliśmy wielokrotnie.

Jeśli serwis nie został zaakceptowany w ciągu 48h - nie spełnia jednego lub kilku warunków czyli:

- Słaby content

- Zerowy PR / mniej niż 150 BL

- Katalog

Jeśli powyższe warunki są spełnione - prześlij adres na PW. Sprawdzimy.

Fanta001,

rePR zrobimy w momencie gdy definitywnie skończy się update w Google.

Eros,

Cały czas wydajemy fixy i poprawki. Ostatnio poprawiona została możliwość usuwania serwisów. Dodane zostały też opcje masowego zaznaczania linków u sprzedawców i kupujących.

W ciągu najbliższych dni będzie spory update funkcjonalny.

Eclipse, Bunitas

Sprawdzamy ten problem. Prawdopodobnie jest to wina cache'owania wyszukiwarki. Będziemy informować.

Jestem pod wrażeniem. :)

Dostałem właśnie informację, że jeden z serwisów nie został zatwierdzony. Bardzo fajnie, że serwisy nie wiszą oczekując na zatwierdzenie.

Mam jeszcze jedno ale: mail jest ogólny. Czy można zaznaczać jaki warunek nie został spełniony. W moim wypadku były akurat linki wychodzące. Poprawiłem i zgłosiłem ponownie do moderacji.

Tak więc bardzo fajnie, że coś się ruszyło w zakresie akceptacji.

no właśnie miałem tam te 3 pliki, poszły na serwer, zmieniłem prawa na 666, includowałem w wp-config plik prolink.php, w sidebarze dodałem funkcję, no i po kliknięciu na sprawdzanie instalacji wyświetla mi: "Wystąpiły błędy w osadzeniu linka testowego. Nie wykryto plików instalacyjnych. Pliki instalacyjne należy umieścić w głównym katalogu serwisu."

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności