Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@kubawasko olej ich instrukcję bo jest do bani :)

w miejscu gdzie chcesz wyświetlać linki, pewnie sidbar wstaw ten kod i nic więcej nie musisz robić, grzebać w wp-config.php

<?php include_once('prolink.php'); ?> <?php prolink_getLinks(); ?>

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No, mi minął tydzień od zapytania przez formularz kontaktowy i nic... Teraz będę dzwonił z pierdołami bo tam czuję sie olewany ;)

Ale są też pozytywy: przerobiliście podstronę z linkami do akceptacji i jest teraz ok, ale przydała by się dodatkowa opcja w stylu "zaufani kupujacy" czyli strony do których linki byłyby akceptowane z automatu.

Przez jakis czas strona Prolink działała szybko, ale powoli wraca do normy - czyli zaczyna mulić ;)

Pozdrawiam i mała sugestia jeszcze: jeśli nie wyrabiacie się z obsługą systemu to może czas na powiększenie "załogi" ;) bo z tego co widzę to pracy Wam będzie przybywać raczej.

Ale ogólnie nie mam powodów do narzekań, system działa ja zarabiam i puki co jest ok. Ale kontakt - masakra...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ta kolejka linków to działa w ogóle?

Dodałem wczoraj linki, ustawione na 20 linków dziennie żeby kupowało, ale kolejka się nie rusza.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Nic mnie tak nie irytuje w tym systemie jak to że nie można wystawić f-vat online tylko trzeba wysyłać.

Nowoczesnej firmie takie coś nie przystoi.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@kubawasko olej ich instrukcję bo jest do bani !!!

w miejscu gdzie chcesz wyświetlać linki, pewnie sidbar wstaw ten kod i nic więcej nie musisz robić, grzebać w wp-config.php

<?php include_once('prolink.php'); ?> <?php prolink_getLinks(); ?>

Wstawiłem twój kod do widgetu i niestety nie działa gdy sprawdzam test instalacji wyskakuje komunikat:

Wystąpiły błędy w osadzeniu linka testowego. Nie wykryto plików instalacyjnych. Pliki instalacyjne należy umieścić w głównym katalogu serwisu.

gift-468x60.gif

www.mypsvita.pl - Konsola przenośna PS Vita, PlayStation Vita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności