Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

kubawasko, nie do widgetu

wejdź do panel administratora wp, wejdź w szablony, znajdź opcję edytuj czy jakoś tak, po prawej stronie znajdź sidebar.php

i tam wklej kod co podałem

jak nie będziesz mógł sobie poradzić to napisz mi priva lub na gg 1136047 to Ci pomogę

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

A ja mam pytanie innej maści. Otóż pamiętam jak kiedyś Prolink rozpoczynał swoją działalność, każdą zleconą płatność oczywiście po przesłanej uprzednio fakturze miałem zrealizowaną w ciągu 2-3 dni roboczych. Co było dla mnie naprawdę wielkim plusem na tle konkurencji !!

Teraz troszkę się zmieniło fakturki są realizowane najczęściej 14 dnia a i czasami bywa tak, że musi wysłać maila do Pani Asi z pytaniem odnośnie płatności za moją fakturkę.

W związku z tym mam pytanie, czy istnieją jakieś szansę powrotu do tej pierwotnej formy płatności, tak że była ona realizowana 2-3 dni po przesłanej fakturze ? Czy może być z tym ciężko ??

Ogólnie chciałbym podziękować, za wprowadzania coraz to nowszych funkcjonalności. W moim przypadku zaznaczenie wszystkich linków znacznie ułatwiło mi pracę !! Gdyż wraz z rozwojem serwisu prolink, dzienna ilość do akceptacji tych linków jest coraz większa.

Pozdrawiam całą załogę PL

Niestety, lecz kod prolinka jest naprawdę słabo napisany... widać to w szczególności w logach php, które w jednej sekundzie potrafią `wypluć` 5 - 10 błędów, co przekłada się na jakość działania skryptu oraz serwera...

Kubawasko,

od 9 do 17, standardowo.

Moto-strefa,

Dzięki za miłe słowa. Rozwijamy się i staramy by projekt generował coraz większe przychody dla Wydawców.

Termin 14 dni jest terminem rynkowym - ze względu na spory ruch fizycznie nie jesteśmy w stanie wypłacać środków w ciągu 2-3 dni.

VMline,

obsługujemy obecnie ponad 2100 serwisów - oprócz zmian PR, na które nie mamy wpływu ProLink nie generuje błędów.

Jeśli masz konkretne uwagi / pomysły - prosimy o maila i dzięki z góry.

Bunitas,

Z Tobą jesteśmy w kontakcie od dłuższego czasu. Na maile odpisujemy na bieżąco. Powtarzamy ponownie - istnieje też telefon.

TheMatthew173,

Odpisujemy na bieżąco - jednak nie wiemy, kto kryje się pod nickiem TheMatthew173 :D

Prolink.pl, jak widać - nie bardzo. Czekam na odpowiedź od kilku dobrych dni. Wiem, że istnieje telefon - jednak, jakby nie patrzeć, to mi przysługuje prawo wyboru środka komunikacji. Skoro piszę maile, to mam prawo oczekiwać na odpowiedź.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Tak się składa, że ja pisałem jako ''ktoś'', a wy nie daliście znaku życia. Mój e-mail to realmati@onet.pl. Sprawdźcie, czy odpowiadaliście na ten e-mail.

Muszę przyznać, że kiedykolwiek bym nie napisał i to w różnej sprawie kontaktuje się zawsze z osobą, która jest przydzielona do mojego konta - z Panią Asią W.

Podczas współpracy z firmą Prolink nie było dnia, kiedy bym nie otrzymał odpowiedzi. Chciałbym również za to podziękować Pani Asi. Zawsze starannie otrzymuje od Pani odpowiedź na moje pytanie lub prośbę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności