Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałem usunąć 2 serwisy z giełdy i otrzymuje komunikat "Aby usunąć domenę zrezygnuj najpierw z wszystkich sprzedanych lub oczekujących linków" mimo, że nie ma żadnych sprzedanych lub oczekujących linków?

Podobno problem z usuwaniem serwisów został naprawiony jakiś czas temu ale widocznie tak się nie stało?

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Eros, mam dokładnie ten sam problem - chciałam usunąć serwisy, ale około sześciu się nie da - mimo że nie ma w nich żadnych linków - napisałam do supportu dwa tygodnie temu i nadal czekam. Wyskakuje mi ten sam błąd - Aby usunąć domenę zrezygnuj najpierw z wszystkich sprzedanych lub oczekujących linków.

Ciekawe jest to, że mimo "błędu instalacji" linki ciągle są tam wykupowane! To już jest jawne oszukiwanie klientów z drugiej strony.

Więc czekam i czekam, ale jak widać, ani kontakt nie działa mailowy, ani prolink nie chce usuwać stron, bo to przecież nie jest im na rękę.

Prolink zraża do siebie z dnia na dzień, a szkoda, bo po stronie kupującej linki jestem bardzo aktywna. Chcę się tylko wycofać z ich sprzedaży.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Pierwsza informacja - przegrupowaliśmy trochę zespół BOK i mamy nadzieję, że teraz będziemy mogli sprawniej Wam pomagać !!!

Bunitas,

Dzisiaj serwisy zostaną usunięte. Przepraszamy za zwłokę.

Cieszymy się, że po stronie nabywcy jesteś bardzo aktywna ;)

Eros,

Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - prześlij proszę adresy serwisów na BOK.

Usuniemy.

Arve_lek,

Tak - mamy taki zamiar. Prowizję w PP wkrótce zwiększymy.

Nomadowy,

Tak też staramy się robić. Czasami jednak serwisów niejakościowych jest bardzo dużo i skupiamy się głównie na tych wartościowych.

Moto-strefa,

Kwoty wypłacane nie są "rzekomo" kwotami brutto. Są jednoznacznie kwotami brutto.

Reklamodawca, który wpłaca do nas 100 pln, otrzymuje fakturę na 100 pln brutto (z vatem 23%).

Zatem wypłacając środki - sytuacja się odwraca i wypłacana jest również kwota brutto.

Wkrótce będziemy musieli delikatnie zmienić zasady rozliczeń i weźmiemy pod uwagę Twoją prośbę.

Radd26,

Serwis może nie wyświetlać się w wyszukiwarce np. ze względu na brak treści na podstronach / brak działającej instalacji na podstronach. Sprawdź w zakładce "Podstrony" danego serwisu.

FiKas,

Oczywiście - cały czas pracujemy nad rozwojem giełdy oraz dodatkowych produktów. Ciekawostki już wkrótce.

Uwaga! Zauważyliśmy, że powstają wszelkiej maści klony i kopie ProLinka po roku naszej działalności. Zgodnie z regulaminem, Wydawcy - którzy umieszczą skrypty dodatkowego systemu sprzedaży / wymiany w serwisie z ProLinkiem - serwis taki zostanie zablokowany w PL. Jesteśmy spółką, która działa w Polsce, obsługuje tysiące serwisów i setki reklamodawców. Uważajcie na dziwne "twory", których nie da się zweryfikować.

Radd26,

Serwis może nie wyświetlać się w wyszukiwarce np. ze względu na brak treści na podstronach / brak działającej instalacji na podstronach. Sprawdź w zakładce "Podstrony" danego serwisu.

Nie jest prawdą, że problem jest po mojej stronie - wszystkie podstrony mają status OK, jest na nich treść. Pisałem już do BOK w tym temacie, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Napiszę po raz ostatni do BOK, później najwyżej usunę te strony.

Trochę jest to irytujące - w grudniu dodałem do prolinku 3 strony - 1 została odrzucona, 2 kolejną są niby "przyjęte", ale nie ma ich w wyszukiwarce, więc efekty zerowe.

Zgodnie z regulaminem, Wydawcy - którzy umieszczą skrypty dodatkowego systemu sprzedaży / wymiany w serwisie z ProLinkiem - serwis taki zostanie zablokowany w PL.
Czy to oznacza ze AdSens też nie mogę mieć? Jak by nie było umieszczam ich reklamy w postaci linków na swojej stronie. Czy to dotyczy tylko jakiś nowo powstałych stron konkurencyjnych dla Prolinka?

robot teraz sprawdza wszystkie domeny (obecność plików instalacyjnych na serwerze),

Robot niech lepiej przeindeksuje podstrony i sprawdzi linki wychodzące z nich. Pisałem do BOK w tej sprawie już z dwa tygodnie temu, dostałem w miarę szybko odpowiedź że serwis został dodany do kolejki i cały czas bez zmian. Aż tak długa ta kolejka?

Uwaga! Zauważyliśmy, że powstają wszelkiej maści klony i kopie ProLinka po roku naszej działalności. Zgodnie z regulaminem, Wydawcy - którzy umieszczą skrypty dodatkowego systemu sprzedaży / wymiany w serwisie z ProLinkiem - serwis taki zostanie zablokowany w PL. Jesteśmy spółką, która działa w Polsce, obsługuje tysiące serwisów i setki reklamodawców. Uważajcie na dziwne \"twory\", których nie da się zweryfikować.

Mam na swoich stronach i wasz system i system konkurencji od dawna. Więc albo nie macie mechanizmów sprawdzających albo źle wam one działają :)

Dużo gadacie, mało robicie!!!

Podajcie choć jeden przykład takiego klona, bo ja nie widziałem jeszcze żadnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności