Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Funkcjonalność dalej leży...

Zrobiłem kampanie wchodzę w wyszukiwarkę - wpisuje dany keyword, mam listę wyników, z danego serwisu mam podstrony zaznaczam i teraz - obojetnie czy "kup zaznaczone" czy "kolejkuj" po kliknięciu tego przenoszę się do adekwatnej zakładki :) i nie ma wstecz aby wrócić idealnie w to samo miejsce wyników wyszukiwania i dalej robić shopping... ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeszcze jeden pomysł, który mi się nasunął, odnośnie reindeksacji stron. Teraz prośbę o ponowną indeksację podstron trzeba zgłaszać przez formularz kontaktowy i czekać zazwyczaj kilka-kilkanaście dni.

Przydałaby się jakaś informacja (data) na maila lub w panelu po wykonaniu ponownej indeksacji stron przez pracownika Prolinka. Co prawda jest coś takiego przy każdym serwisie jak "Indeksacja podstron 2011-11-18" ale nijak

ma się w moim przypadku do prawdziwej daty ostatniej indeksacji podstron.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Witam,

to ja dorzucę swoje 3 grosze :)

13 lipca zgłosiłem problem z usunięciem jednego z serwisów temat dalej wisi:

- "Aby usunąć domenę zrezygnuj najpierw z wszystkich sprzedanych lub oczekujących linków." - oczywiście nic takiego nie ma

- status instalacji "Oczekuje na instalację"

Prośba z początku października o ponowną indeksację serwisu też dalej wisi:

- Łącznie podstron w systemie: 42, a na liście tylko strona główna

Jest jakiś sposób, żeby te tematy ruszyć?

Taka sugestia - jak na danej podstronie serwisu jest już full obładowanie w linkach, to po co ta podstrona wyświetla się w wyszukiwarcę z możliwością zakupu ? Irytujące jest to jak zaznaczę sobie linka klikam kup i przenosi mnie do podstrony z komunikatem, że sory ale już mamy full linków :D

No i ten sam problem co wyżej odpisałem - brak przycisku wstecz, żeby wrócić idealnie w to samo miejsce wyszukiwarki w której byłem ;)

Pzdr

Pisałem już wcześniej o tym co pisze Fikas powyżej. Skoro już przerasta was przycisk wstecz to może chociaż możliwość skoku do konkretnej podstrony z wynikami wyszukiwania a nie pojedynczo? Jak powiedzmy kupiłem link na 8 stronie to potem się dobić do 9 to masakra jakaś jest.

Lub rozwiązanie doraźne i pewnie najszybsze. Znacznie zwiększyć ilość wyników stron na jednej stronie. Wówczas zamiast 10 stron będzie np. 100 i zniknie Wam tymczasowo problem.

Gdyby wyszukiwarka była fajna to cały system byłby cudowny :D

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

To ja dodam odrobinę dziegciu to tej beczki miodu :) Prolink ma OGROMNE problemy z wypłatą zgromadzonych/zarobionych środków. Ostatni rachunek z 21.11.2011 do tej pory nie jest rozliczony. A najciekawsze jest to, że kolejne maile pozostają bez odpowiedzi. Nikt nie raczy na nie nawet odpisać, a pisałem na różne maile. To w sumie miłe, totalna olewka.

A co do akceptacji serwisów - niektóre dodane przy starcie prolinka, nadal czekają na akceptację administratora. A na dodatek nie można ich usunąć. Więc twierdzenie:

"Jeśli chodzi o akceptacje serwisów - czas to 48h.

Jeśli serwis jest niejakościowy - wisi dłużej"

po części jest prawdziwe. Tylko dlaczego to dłużej oznacza nieskończoność? :)

Na zlecenie litery w zdania składam.

A ja chciałem podziękować za niespodziewany upominek od ProLinka. Powiem szczerze - byłem bardzo zaskoczony, że PL wysłał życzenia do Wydawcy.

Dziękuje za życzenia i za sam gest. !!

Ale :) mam pytanie :) a dlaczego na kartce są podpisane osoby z ProLinka a nie ma wsród nich Pani Asi W., z którą praktycznie jestem w stałym kontakcie gdy mam jakiś problem z systemem i mam Panią Asię wyznaczoną jako osobę odpowiedzialną za kontakt.

Nie mniej jednak pragnę podziękować gdyż jak już mówiłem zaskoczony jestem !!

FiKas,

Dzięki za uwagi - postaramy się szybko poprawić. Oczywiście masz rację :)

Bori79,

Dzisiaj zwiększamy liczbę stron w wynikach. Dobry pomysł!

Coroner,

Osoba, która mimo wielokrotnego kontaktu dalej łamie ustalenia i wyświetla linki w stopce niestety musi ponieść konsekwencje.

Nie mówiąc o tym, że masz podpięte inne systemy - które zgodnie z regulaminem są zakazane (oraz spam w postaci często ponad 10 linków wychodzących / podstrona).

Czekamy na decyzję Prezesa w tej sprawie. Wszystkie Twoje linki zostały usunięte, a Reklamodawcy są niezadowoleni. Taki efekt współpracy.

Moto-strefa,

Dzięki za miłe słowa. Przyjemność po naszej stronie :)

ha nie wierzę ;) również dostałem życzenia z okazji świąt i nowego roku w ładnej oprawie i oczywiście upominek który na mnie pasuje ;) dzięki wielkie a tym samym życzę zespołowi Prolink wytrwałości w prowadzeniu giełdy linków ;d

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności