Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie i Panie,

Współpraca z Wami to przyjemność !!! mamy nadzieję, że rok 2012 będzie jeszcze lepszy.

Chcemy podziękować wszystkim Wydawcom i Reklamodawcom ProLinka - którzy swoją aktywnością wspierają giełdę i siebie nawzajem.

;)

Spokojnych i pogodnych świąt drodzy!

Zespół ProLink

Osoba, która mimo wielokrotnego kontaktu dalej łamie ustalenia i wyświetla linki w stopce niestety musi ponieść konsekwencje.

Znaczy się, że co, można łupić ludzi zasłaniając się wychowaniem?!? W takich sytuacjach wypłaca się zaległe pieniądze i kończy umowę, a nie robi się ludzi w bambuko. Czas leci, linki dalej lecą, a kasa znika bo "ktoś musi ponieść konsekwencje"?!? W takim razie strach trzymać w prolinku kase, potrzymam trochę, a za 2 mce dowiem się, że "muszę ponieść konsekwencje" bo w międzyczasie prolink zmienił zasady na inne.

Coroner,

Osoba, która mimo wielokrotnego kontaktu dalej łamie ustalenia i wyświetla linki w stopce niestety musi ponieść konsekwencje.

Nie mówiąc o tym, że masz podpięte inne systemy - które zgodnie z regulaminem są zakazane (oraz spam w postaci często ponad 10 linków wychodzących / podstrona).

Czekamy na decyzję Prezesa w tej sprawie. Wszystkie Twoje linki zostały usunięte, a Reklamodawcy są niezadowoleni. Taki efekt współpracy.

A to ciekawe. Skoro łamię regulamin to dlaczego POMIMO moich próśb wszystkie moje dodane strony NIE ZOSTAŁY usunięte z systemu? (korespondencja do wglądu) Może dlatego, że ciągle nieźle na nich zarabiacie? I sami nie potraficie obronić swojego regulaminu?

Chciałbym się dowiedzieć KTÓRE strony mają podpięte inne systemy, które są zakazane? To bardzo ciekawe. Bo strony te były jako jedne z PIERWSZYCH w systemie i zostały wysoko ocenione. A żadne inne systemy nie są zainstalowane, tylko na niektórych stronach jest adtaily.

Reklamodawcy są niezadowoleni? To dlaczego ciągle kupują linki i płacą za to? Są zmuszani do tego przez kogoś? Dlaczego, skoro witryny nie spełniają regulaminu i jest tyle skarg reklamodawców linki nadal są sprzedawane?

Ciekawe jest to, że powód nieuregulowania rachunku poznaję na forum a nie podczas korespondencji. Przez ponad miesiąc nikt nie był w stanie załatwić tego wyjaśnić i skontaktować się ze mną? Nie wspomnę już o braku odpowiedzi na moje liczne zapytania. No i oczywiście, przez cały miesiąc umożliwiano mi sprzedaż linków. To chyba nie jest w porządku. Ta kwota też nie zostanie wypłacona? Czy to jest aby uczciwe?

To ja chętnie poczekam na decyzję PANA PREZESA - mam nadzieję, że znajdzie czas przed świętami. Ale skoro miesiąc nad tym się zastanawia, to może nie będzie miał czasu?

Na zlecenie litery w zdania składam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności