Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pytanie za 100 pkt. - czy ktoś już wypłacił sianko z prolinka? Czy korzystanie np. z Adsensa na łamach stron podpiętych pod system prolinkowy jest uważane za podpinanie obcych systemów i łamie regulamin? Ciekawie mnie ta interpretacja ...

Tak jak już poprzednik napisał - ja cyklicznie dokonuje wypłat z prolinka i nigdy nie miałem problemów - zawsze pieniążki po 14 dniach są na koncie :D Kiedyś było po 2-3 dniach .... ahh to były super czasy ale nie można narzekać - jak się dobrze uda sprzedać linki na stronie to te przelewy będą się zazębiać.

Nie wiem czy zwracają. Wiem, że nie wypłacają zarobionych pieniędzy. A na dodatek, kiedy decydują się na skasowanie stron, które ponoć nie spełniają regulaminu, to nie informują o tym. A na dodatek, kasują także te strony, które regulamin spełniały.

Radzę więc uważać i jak najczęściej wypłacać zgromadzone środki. Bo może się okazać, że wydawca nie zobaczy tego co zarobił. I warto spisywać sobie stan swojego konta tak często jak to możliwe.

A na decyzję Pana Prezesa trzeba czekać bardzo długo. Mam nadzieję, że już niedługo zajmie on oficjalne stanowisko i dowiem się, czy zlecona przez ponad miesiącem wypłata, będzie zrealizowana. Nie wspomnę już o środkach, które zostały zgromadzone do tej pory, a z których 30 zł wyparowało jakimś cudem.

Na zlecenie litery w zdania składam.

Panowie i Panie,

Cieszymy się, że prezenty spełniły oczekiwania ;)

Lichor,

Codziennie wypłacamy pokaźne środki setkom Wydawców ProLinka

Bunitas,

Adsense jest OK. Zakazane są inne giełdy linków, SWL itd.

Coroner,

Nie wypłacamy środków osobom, które mimo wielokrotnego kontaktu łamią regulamin i oszukują Reklamodawców umieszczając linki w stopkach i narażając ich na filtry. Niestety zignorowałeś nasze wielokrotne prośby. Niech ten przypadek będzie ostrzeżeniem też dla innych Wydawców - zasady są identyczne dla wszystkich. Nie ma "lepszych i gorszych" użytkowników w ProLink i nie zamierzamy dyskutować na ten temat. Dyskusja z Tobą na forum publicznym nie będzie kontynuowana.

7ad,

Każdy taki przypadek jest rozpatrywany indywidualnie. Jeśli jest problem - prosimy o kontakt telefoniczny lub formularz na stronie.

Coroner,

Nie wypłacamy środków osobom, które mimo wielokrotnego kontaktu łamią regulamin i oszukują Reklamodawców umieszczając linki w stopkach i narażając ich na filtry. Niestety zignorowałeś nasze wielokrotne prośby. Niech ten przypadek będzie ostrzeżeniem też dla innych Wydawców - zasady są identyczne dla wszystkich. Nie ma "lepszych i gorszych" użytkowników w ProLink i nie zamierzamy dyskutować na ten temat. Dyskusja z Tobą na forum publicznym nie będzie kontynuowana.

A to ciekawe. Na forum publicznym nie będziecie dyskutowali, na maile też nie odpowiadacie. Czekam na oficjalne stanowisko Prolink.pl i nie mogę się doczekać. Jednak jestem bardzo cierpliwy i będę drążył temat do skutku. I uczulał na pewne aspekty współpracy z Państwem. Takie jak min. brak wypłaconych środków - (kilka serwisów), brak natychmiastowej reakcji na prośbę o usunięcie serwisów lub linków na nich - chodziło o 2 serwisy, brak oficjalnej informacji i podania powodu dla którego nie został zrealizowany rachunek, zasłanianie się Prezesem, skasowanie WSZYSTKICH stron dodanych do prolinka bez informowania o tym.

Oczywiście, że nie ma "lepszych i gorszych" użytkowników. Są tylko ci którym nie wypłacicie pieniędzy bo sami na tym korzystacie. Co do regulaminu - sami go nie przestrzegacie. I ta cała sytuacja dobitnie o tym świadczy.

Nie chcę nikogo oceniać, ale bić pianę jest naprawdę łatwo i już nie raz byłem świadkiem, kiedy to użytkownik zawalił sprawę, a o całe zło świata oskarżał osoby trzecie (handluję licencjami na wtyczki do WordPressa i pewne doświadczenie w tej kwestii mam).

Sam korzystam z ProLinka praktycznie od początku jego istnienia. Z wypłatami nigdy problemów nie miałem. Ba! Nawet sam trochę zamieszałem z wystawianiem rachunków, ale sprawa została szybko naprostowana i w ciągu 7 dni miałem kasę na koncie.

Nie mówię, że Coroner nie ma racji. Prawda jest taka, że oprócz samego Coronera i ludzi z ProLinka nikt z nas nie wie, jak było w rzeczywistości :)

Pozdrawiam!

Zrób to sam - blog dla majsterkowiczów

Dziwna sytuacja z tymi wypłatami, sam zrobiłem dotychczas 4 wypłaty na fakturę i nigdy problemu ze strony Prolinka nie było - fakt, trzeba odczekać te 14 dni co może męczyć - ale przelewy zawsze wykonywano bez kłopotu. Ostatnio nawet poprosiłem kulturalnie panią Asię o przyspieszenie przelewu by mieć pewność otrzymania środków przed świętami i zostało to załatwione zgodnie z prośbą ^_^

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Widzę, że mail z prośbą o wystawienie dobrej opinii, wysłany przez prolink do swoich wydawców, zaczyna zbierać żniwo. Dodam tylko, że ja też do niedawna nie miałem problemów z wypłatami :D

Dopisuję się do grona zadowolonych klientów Prolink.

Choć na początku nie bardzo wierzyłem, że zarobek na Prolinku będzie zadowalający, to czas pokazał, że na prawdę warto. Przy moich kilku niewielkich serwisach jestem w stanie spokojnie zarobić na opłaty za serwer, domeny oraz dostęp do sieci i jeszcze spokojnie z każdego miesiąca zostanie mi na drobne przyjemności :)

Jeśli chodzi o wypłaty to faktycznie termin 14 dni wydaje się być nie do przeskoczenia i momentami może być uciążliwy, ale cóż - istotne jest to, że pieniądze lądują na moim koncie :D

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Też się dziwię tym wrzaską, wypłaty ? realizują do tygodnia, wypisuje rachunek, szybki skan, i następnego dnia wysyłka poleconym na ich adres, kontakt bardzo przyjemny i sobie go cenię, bo nie jest formalny, tylko po ludzku, jak człowiek z człowiekiem, nie czuje sie jak w warszawie wielkim biurowcu gdzie latają sami krawaciarze:)

sygnaturka.png

Też się dziwię tym wrzaską, wypłaty ? realizują do tygodnia, wypisuje rachunek, szybki skan, i następnego dnia wysyłka poleconym na ich adres, kontakt bardzo przyjemny i sobie go cenię, bo nie jest formalny, tylko po ludzku, jak człowiek z człowiekiem, nie czuje sie jak w warszawie wielkim biurowcu gdzie latają sami krawaciarze:)

Fakt, to też bardzo istotna kwestia. Określenie "bo nie jest formalny" idealnie opisuje kontakt z BOK ;)

Miło, przyjemnie, w zasadzie można zaryzykować twierdzenie, że po przyjacielsku ;)

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Jeśli chodzi o regulowanie należności ja także nie miałem do tego czasu problemów.

4 wypłaty dość duże i za każdym razem w 14 dniach się wyrobili.

Jakby każdy inny dział działał u nich jak płatności byłoby super.

W tym wątku jednak nie chodzi o to czy, wypłacają czy nie.

Z tego co mogliśmy przeczytać miało miejsce naruszenie regulaminu i dlatego wypłata została wstrzymana,

a my przecież słuszności tego nie jesteśmy w stanie ocenić.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności